A siket szépségnek annyi felkérése és munkája van, hogy abból két ember is megélhet.

Úgy tűnik, Weisz Fanni férjébe vetett bizalmát még édesanyja és a céges problémák sem tudják megingatni, hiszen nem csak érzelmileg, pénzügyileg is összefonódtak a férjével. 

Weisz Fanni annyit keres, hogy abból két ember is megélhet

Fotó: Instagram

A Borsnak feltűnt, hogy legyen szó kora reggeli, délutáni, hétvégi vagy esti programról, Hajmásy Péter mindenhová a nejével tart.

Igen, mindenhová megyek Fannival. De mindig van velünk egy jelnyelvi tolmács is, úgy a biztos – mondta lapunknak a férj. Ezután viszont jogosan merült fel bennünk a kérdés, ki más tehet manapság ilyet, mint az, akinek a kísérgetés a főállása? De erről a témáról Péter nem kívánt nyilatkozni, ahogy sportkarrierjéről sem. Úgy tudjuk ugyanis, hogy korábban kosárlabdázott, de egy ideje már nem aktív sportoló, civil munkájáról pedig sosem hallottunk.

Nagy valószínűséggel a fiatal házasoknál Weisz Fanni a családfenntartó, aki siket szépségkirálynőként, esélyegyenlőségi aktivistaként és modellként számos felkérésnek – reklámkampányok, előadások, fotózások – tesz eleget, amelyeknek nyilván gyümölcsöző az anyagi vonzatuk is. Persze nincs ebben semmi kivetnivaló, hisz könnyen lehet, hogy Péter nemcsak a férje, hanem a menedzsere is egy személyben Fanninak. S így legalább több időt tud együtt tölteni élete szerelmével, mint más igát húzó férj.

- áll a Bors cikkében.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Van az a mondás, hogy férjhez menni tudni kell. Úgy tűnik, nősülni is! Apuci mindenhova elkíséri félti az aranytojást tojó tyúkját, ha elvesztené, még dolgozni kellene...
media.borsonline.hu/cikk/17/166616/gallery-picture/645w/1679379_weisz-fanni-hajmasi-peter-b0rs8854.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Van az a mondás, hogy férjhez menni tudni kell. Úgy tűnik, nősülni is! Apuci mindenhova elkíséri félti az aranytojást tojó tyúkját, ha elvesztené, még dolgozni kellene...
media.borsonline.hu/cikk/17/166616/gallery-picture/645w/1679379_weisz-fanni-hajmasi-peter-b0rs8854.jpg
Katalina62
@Eladott Ország: ez a kép, hacsak nem hamis, többet mond ezer szónál!
verőce21
Ha egyszer szoborművet állítanék elmúlt szerelmeim emlékének, az nem lehetne másféle, mint az Ismeretlen Katona emlékműve. Nem emlékszem személyekre, csak arra emlékszem, hogy mindannyian Ugyanazt jelentették. :)
Eriksson
" így legalább több időt tud együtt tölteni élete szerelmével, mint más igát húzó férj."
Meg van vásárolva minden perc amit együtt töltenek, Nagyon sokba kerül ez Fanninak.
" Igen, mindenhová megyek Fannival. De mindig van velünk egy jelnyelvi tolmács is, úgy a biztos"
Ilyen anyagi kényeztetés mellett igazán megtanulhatna jelelni őkelme, ez lenne a minimum. Legalább jeltolmácsot ne kelljen fizetnie az asszonykának.
De hármasban könnyebb, s a haverok jól élnek. Mert ami biztos, az biztos.
qxy
Oszt?? öt év, lógós csöcsök és jön a hír .- nincs kajára se pénz.
volvós
@Horizont: 15:54
Inkább anyuci nunijába...az egész szerkesztőség és a szennyes munkatársak !!!
Katalina62
@volvós: mi köze ehhez anyuknak? Nem kötelező nyílatkozni! Ha Fanniék nem állnak kötélnek, anyuka akár megis feszülhet! Ez anyukára is vonatkozik! Szerintem egymást provokálják! A bulvárlapok meg adják alájuk a lovat!
farkas lacko
@Eriksson: Olvasd el mégegyszer őkelme megtanult jeleni
Eriksson
@farkas lacko: Szóval kiválóan megtanulta. De akkor minek a jeltolmács?
csak úgy....
@Eriksson: .hogy te is ´´es a farkas lackó is értsétek...,meg a többi kíváncsi...
Eladott Ország
Sajnos a nagy helyzet az, hogy a fogyatékossággal élő emberek életminősége korántsem ilyen rózsás. A betevőre, lakhatásra sem nagyon futja. Az otthonápolási díj egyébként a környező országokban a többszöröse a hazainak: Csehországban például havi 180 ezer forint, Romániában pedig 130 ezer forint jár az otthoni betegápolásért.
ila51
merthogy abból élnek ? ...na szép mondhatom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.