Marad a gasztronómiai vonalon.

Új műsorral jelentkezik Borbás Mária
Fotó: Facebook/Borbás Mária

Január 6-án 17:25-kor indul a Duna TV-n a Borbás Marcsi szakácskönyve című sorozat – adta hírül az Origo. A műsor helyszínéül ezúttal egy régi pajtában kialakított stúdiókonyha szolgál, melyben a sparhelt és az indukciós főzőlap tökéletesen megfér egymás mellett.

Borbás Marcsi aktuális vendégével hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével fogja segíteni a nézőket, hogy a gasztronómia mestereivé válhassanak.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
értem én a beküldőt, de erre még a derék origo.hu sem vetemedett, hogy nem elég hogy reklámot csinálnak ennek az idétlen luvnyának, de egy harminc éves feljavított fotót is mellékeltek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Nincs is jobb egy "jól megtöltött" Borbás Marcsinál! Adásonként háztáji húsáruval és körtepálinkával töltve. Magyar seggbe, magyar lófaszt. Ez azt jelenti, hogy lóhúsból van a minőségi magyar gasztronómia. Ahány férj/pasas már megszökött mellőle és folyton újat kell helyettük keresni, az nehéz testi munka ám! Na ezt a bigét se az eszéért szeretik, az biztos.
Persze azért bizonyos szempontból szerencsés, ugyanis a gondolkodás fárasztó. Neki a jelek szerint ilyen problémái genetikailag nincsenek. polomania.hu/images/collections/584/tn3/1269e514d444676d4f5ac55a00aaf28c_v1.png
Eladott Ország
@RonaGyuri: Érettségi tabló képet mellékeltek.
wagabund
..."minőségi alapanyagok ismertetésével fogja segíteni a nézőket, hogy a gasztronómia mestereivé válhassanak."...

oszt azt is ismerteti a kíváncsi nézővel, melyik teszkóban, vagy osanban lehet ezekből a minőségi cuccokból vásárolni? valamint azt is, miért biztos, hogy minőségi?
nezelodo
Ma is elfog a röhögés, amiatt, hogy egy a Balatont népszerűsítő alkotásában Nemzeti Allomasfonoknek nevezte az egyik kikötő vezetőjét. Vagy csak erősen tulnyalt?
Eladott Ország
@nezelodo: A nemzeti haszontalanság messzire világító tornya, a nemzeti keresztény gyökérkedési versenyfutás, a nemzet felemelkedésének legnagyobb dicsőségére, meg a nemzeti érzéklenítés, meg a jó illatos prostituált édesanyukájukat... A Megrongált Nemzeti Szent Ródli és a Nemzet Majdnem Felgyújtott Karácsonyfája...
uploads.disquscdn.com/images/b18d8b75918f1d34174ade162f8aca62aca5d5053031cc93d9f8b876f75f1d8c.jpg?w=600&h=448
wagabund
@nezelodo: igen, ez erős túlnyalás, de meg is van az eredménye..ide-oda bejut, csurran-cseppen, aztán idős korára nem lesznek nyugdíjgondjai...ezért akármit is kifényez..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.