Eredetileg csak hátmosásnak indult, de hamar szexizésbe ment át a dolog.

A Blikk cikke szerint valamiért egy dézsában állva tusolt Zsu és Adri, utóbbi ajánlotta fel, hogy megmossa előbbinek a hátát. Ez kölcsönös lett, mindezt pedig Adri bugyiban, Zsu pedig meztelenül adta elő. 

Egymást fürdették a villalakó lányok, de még hogy! – 18+

Fotó: wikipedia

Egy vágás után pedig azt is láthattuk, ahogy Reni ugyanabban a dézsában pancsol és próbál csábos lenni – utóbbi annyira nem jött össze.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@idppp: Azért valljuk be, ez egy szennyműsor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
@gazdag dezső: Akkor maga egy agymosott, Orbán nyalonc! Azok a faszok mondanak ítéletet úgy, hogy a tényekkel nem törődnek, csak amit beléjük sulykolnak, önálló gondolkodás hiányában! Maga biztosan "migráncs" ellenes is, mert az hallotta lakájmédiában, azt ültette el a diónyi agyában a gyűlöletkampány, de még életében nem látott egy menekültet sem! Maga olyan, mint a gyufa, feje van, de esze nincs!
division
@idppp: Azért valljuk be, ez egy szennyműsor.
idppp
@division: Valószínűleg, amit hallottam róla, de nincs személyes tapasztalatom, mert nem nézek ilyen szemetet, mint ahogy szappanoperát sem! Akinek tetszik az nézze, de ne fanyalogjon, mert senki nem kényszerítette rá!
gazdag dezső
@idppp: Az anyáddal beszlj így te barom .Megkereslek !Te álnéven bujkáló szarházi aki álnév alá bújik
namihami
Palikból már minden szín, minden méret, minden pénztárca megvolt. Persze, csak ha elég vastag (bármelyik). Kis változatosság, de nyugi, a férfiak jobban fizetnek. Ha ez a szerződés már kifúj, jöhet vissza a régi hivatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél