1. Csirkecsont Semmi esetre se dobjuk ki a csontokat, szuper alaplevet készíthetünk a felhasználásukkal. Tároljuk hűtőben, így bármikor bevethetjük például egy-egy krémleveshez.   2. Maradék sajt Reszeljük le, dolgozzuk össze tojással, némi liszttel és fűszerekkel. Formázzunk a masszából golyókat, majd süssük ki olajban, és kész is a sajtpuffancs a főzelék tetejére.   3. Szalonnazsír A […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.