Négy évtized után hazaköltözik Magyarországra Staller Ilona, ismertebb nevén Cicciolina – derült ki az RTL Klub Fókusz című műsorának csütörtök esti adásából.

Végre visszakapjuk: hazaköltözik Magyarországra Cicciolina

A magyar pornósztár már árulja római lakásait, amint elkelnek, Budapesten vásárol majd az árukból ingatlanokat. Cicciolina azt mondta a riportban,

nagyon szeretem a magyarokat, a magyarok nagyon tisztalelkűek.

Újabban egyébként képeket is fest – többnyire saját magáról –, valamint vannak önálló estjei is, amelyeken előszeretettel vetkőzik, pedig már jócskán elmúlt 60 éves. Jövőbeli tervei között szerepel, hogy szeretne saját beszélgetős showműsort csinálni, amelyben – minő meglepetés – a szexuális életükről (is) faggatná a vendégeket.

Staller mielőtt még a hetvenes években elhagyta az országot, hatvanas években Katicabogár fedőnéven a titkoszsolgálat fedett és beépített ügynökeként kémkedett.

Forrás: index.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hú de jó lesz, az meg külön tetszett, hogy a magyarok tisztakezűek! Ez a nő nem ismeri a kormányzópártunkat, és a galeri vezérét! Lehet, hogy a hírre még a Tompika is hazajön, már unja a brüsszeli erényöveket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
A sok nemzeti "luvnya"mellett labdába sem rughat!
Yoda69
@balos: Majd eloveszi gigamelleit, es azokkal labdazik.
terlasz
Azért jöhet haza, mert ő is hallott a világszínvonalú egészségügyünkről, és ebben a korban szüksége lehet rá.
nezelodo
@Pegero: Mi vagy te, Geiger Müller számláló? Akkor miért nem riasztottál 1986 áprilisában, amikor a nagy tesó ránk engedte a sugárzást? Ja, hogy akkor még ott szolgáltál? Ma sincs másként... Lesz is még egy atomerőművünk, ami felett már rég eljárt az idő, nem csak az apadó Duna miatt.
Ami meg a gyűlöletet illeti pl erre gondolsz? " Vegyél fel egy svájci sapkát, mielőtt eldurran a fejed!
Ki a f@szom beszél itt fociról?!
Különben is! Bangóné Borbély Ildikó szerint te is csak egy patkány vagy!
m.cdn.blog.hu/mu/muphrid/image/elephan..."

Ja hogy ezt te írtad sok más keresztényi szeretetet árasztó szösszenettel együtt. Még valami, szólj a durbinak, ne hozzon kellemetlen helyzetbe a kettős, hármas regisztráció gyanújával azzal, hogy egy percen belül ráerősít a keresztény szeretetet árasztó hozzászólásaidra. Vagy mégiscsak egyszeri enter leütéssel jön össze?
vacsi
Hát ez aztán örömhír a javából! Vagy mégsem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.