Az eddig információk alapján valószínűleg Demcsák egy közeli ismerőse lehet az elkövető – tudta meg a Ripost. A műsorvezetőt megközelítőleg 10 millió forintos veszteség érte.

Ahogy azt mi is megírtuk, szerda délelőtt ellepték a rendőrök a műsorvezető házát. 

A műsorvezetőt óriási kár érte: a hírek szerint milliós értékű, gyémánt berakásos órája és gyémánt ékszerek tűntek el a házból, amelyek összesen körülbelül 10 millió forintnyi értéket képviselnek

– írta meg a Ripost.

A TV2 sztárja egyébként nem először lett ékszerlopás áldozata, pár évvel korábban ugyanis hárommillió forintos karórája tűnt el. A mostani lopás során az ajtót nem rongálták meg, nincsen betörésre utaló nyom, tehát a tolvajt vagy beengedte valaki a házba, vagy az rendelkezett saját kulccsal az ingatlanhoz.

Én úgy tudom, hogy a rendőrség éppen ezért a helyszínre is odakérette azokat a személyeket, akiknek bejárásuk van Zsuzsa lakásába, és kora délután már fel is vették a tanúvallomásaikat

– árulta el Zsuzsa egyik ismerőse a Ripostnak.

Forrás: Ripost, Blikk

Címlapi kép: YouTube/Tv2

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hányan jártak be a lakásba, hogy a rendőrségnek odakellet hívni őket. Normális helyen a családtagokon kívül nincs bejárás egy lakásba, feltéve ha az nem kupleráj, illetve sok az ágyrajáró kuncsaft.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
"A mostani lopás során az ajtót nem rongálták meg, nincsen betörésre utaló nyom, tehát a tolvajt vagy beengedte valaki a házba, vagy az rendelkezett saját kulccsal az ingatlanhoz."

Nem semmi ez a nő!!! Hogy mindig történik vele valami!!! Az a lényeg, hogy írjanak róla!
Majd mindjárt elhiszem ezt az egészet!!! Kicsit sem lóg ki a "lóláb"!!!:DDD
terlasz
Biztosan jól be volt biztosítva ez a drága holmi...
lampa laz
Esetleg a zidiaiférj? Lehet, h csak ezért jött el hozzá. Legközelebb ne a vagyonnal fogjon fiút magának.
jesz
-Szervusz Anya! Képzeld az új csajomnál buli van...itt a rendőrség, újságírók hada, és csak úgy dől a pénz a jogdíj miatt...imádom ezt a nőt. Puszilom a családot, a tesókat, és téged is.

Áldott jó fiad.
Eladott Ország
Hányan jártak be a lakásba, hogy a rendőrségnek odakellet hívni őket. Normális helyen a családtagokon kívül nincs bejárás egy lakásba, feltéve ha az nem kupleráj, illetve sok az ágyrajáró kuncsaft.
Málna
@Eladott Ország: Van, ahova járnak barátok, esetlegesen üzletfelek, takarítónő, bébiszitter...És ez bizony teljesen normális.
simmering73
Hol van az indiai férj? Olyan csönd van róla.
vacsi
És mit mond az újdonsült "férj"?
human
Erről eszembe jutott egy vicc.
A trabant bele szalad hátulról egy audiba. Az audi lökhárítója éppen csak kicsit behorpadt, de a trabant eleje teljesen összetört. A tulaj a fejét fogva hüledezik széttört autója láttán.
- Te jó ég. Oda az egész eleje. Tönkre ment a hűtés. Berepedt a szélvédő. Több havi fizetésem rámegy a javításra.
Erre az audi sofőrje:
- Minek kell ilyen drága autót venni?
human
@vacsi: Biztos dugdossa :) (én kérek elnézést)
desir62
Részegen aláfeküdt vslakinek az meg kirámolta, eñyi szót sem érdemel.
Eladott Ország
@Málna: ma, 14:48; Normális lenne egy Európai országban, de nem orbanisztánban. A lakáskulcsot akkor sem szokás csára búra odaadni a családtagokon kívül, legfeljebb a bébiszitternek vagy a takarítónak. De itt nem erről van szó, hanem egy részeges kurva nagyzási feltűnési viszketettségéről, hogy kirakatban legyen az alkoholtól eltorzult pofája!
https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/im...
Málna
@Eladott Ország: Te egy nagyon beteg ember vagy.
papa.49
Hát pont ezt kérdem én is hol a faszi aki NEM IS A FÉRJE ???
Egyébként meg már kurvára elegem van ebből a ,,szatyorból,,!!!
Eladott Ország
Minden napra jut őcelebségéről egy sztori, sőt több is, "demcsákteleregény" újratöltve. Feltűnési viszketegség? Sajnálatra méltó gyerekek, másoktól már rég elvette volna a gyámügy. Kérdés volt e 10 millió forintnyi ékszer, nem csak biztosítási csalásról van e szó, mert már kannás borra sem futja?!
vacsi
@Eladott Ország: Valóban, ebben az egész történetben a legborzasztóbb a gyerekek sorsa! Még akkor is, ha anyagilag mindent megkapnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.