Ahogy azt korábban mi is megírtuk, 2,5 millió forintért edzhet együtt Rubint Rékával külföldi luxustáborában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Schobert Norbi (Norbi Update) (@norbi_update) által megosztott bejegyzés,

Fejenként 2,5 millió forintba kerül Rubint Réka Maldív-szigetekre bepromózott edzőtábora. Az erről szóló hírek kapcsán az edző támadások kereszttüzébe került. Több kommentelő is sokallta a meghirdetett Alakreform tábor árát – írta meg a Blikk.

A kiemelt időszakban a kéthetes tábor ára 2,5 millió forint, ám Réka állítja, ő nem a pénzért csinálja.

Soha nem a pénz és az anyagiak motiválnak, és nem is ezért tartok táborokat. Tartok órákat 1500 forintért, és vannak pár napos, belföldi táborok is, egyik sem kerül többe 50 ezer forintnál. Hozzám bárki jöhet sportolni, fontosnak tartom, hogy mindenkinek biztosítsak lehetőséget, azoknak is, akiknek nem telik egy külföldi útra, de olyanoknak is, akik megengedhetik, hogy luxuskörülmények közt mozogjanak

– mondta Réka a Blikknek.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram/norbi_update

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nem támadni kell, hanem messziről elkerülni. Aki bevállalja a méregdrága luxus utakat, gazdagítsa csak nyugodtan a Sobert családot, nem fognak érte haragudni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Nem irígykedek Rékára. Sem a testére sem a pénzére. Egyszerűen tudomásul veszem, hogy vannak olyan gazdag emberek, akik mindent megengedhetnek maguknak. A gyereküknek a milliós magániskolákat, a gazdag nyári táborokat, anyucinak a méregdrága Maldív szigeteki ugra-bugrát. Ezt itthon is megtehetné egy torna teremben, de az már olyan snassz, ki a francot érdekli? Vannak sznobok, és vannak kurvára gazdag sznobok. Réka pedig kihasznál egy jó üzletet, és él vele. Rohadt jól.
nemfideszes
Magyarországon mindig is a buta szélhámosokat tartották "ügyes" embernek, a tisztességes becsületes embereket pedig baleknak. Amíg ez a felfogás nem változik addig más sem fog változni, minden tekintetben "balkáni ország" maradunk.
reagens
@nemfideszes: Bunkó személyeskedő vagy és ilyenekkel nem beszélek.
reagens
@nemfideszes: Legyél paraszt és személyeskedő a haverjaiddal. Nem ütöd meg a szintet és mocskos szájú vagy!
Desischado
@nemfideszes: Nálad a pont. Ezek a szélhámosságaikból és a sok hülye lehúzásából vitték ilyen sokra. Értelmes ember le sem köpi őket. Sok örömet és jó egészséget kívánok neked, élvezd még sokáig a becsülettel megszerzett jólétet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.