REMÉLJÜK IGAZ, MERT VICCNEK NAGYON DURVA!!! =)) A kormány hangszercserét támogató program indításával segíti a keresztény könnyűzenei együttesekben játszó fiatalokat – jelentette be a kultúráért felelős államtitkár vasárnap az Újlipótvárosi Szent Margit plébániatemplomban. Fekete Péter a DÚR – Dicsőség az Úrnak, avagy Dalolj az Úrnak elnevezésű katolikus gitáros énekeskönyvet bemutató gitáros ifjúsági szentmise liturgiáját követően elmondott beszédében úgy fogalmazott, a kölcsönkért, lehangolódott …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Clavigo: @Clavigo: engem igazából az érdekelne, hogy hogyan döntik el, hogy a páciens elég keresztény-e??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Reméljük, hogy nem vicc, mert annak nagyon durva lenne!!! =))

Az az igazság, hogy ezen a vonalon már semmin sem lehet csodálkozni, de ez akkor is elképesztő

A párt központi napilapja büszkén adja közre az MTI hírét: „A kormány hangszercsereprogramot indít keresztény könnyűzenei együtteseknek”!
Nem, nincs tévedés! A cím nem vetít és egy csöppet sem túloz. Igen arról van szó!
„A kormány hangszercserét támogató program indításával segíti a keresztény könnyűzenei együttesekben játszó fiatalokat – jelentette be a kultúráért felelős államtitkár vasárnap az Újlipótvárosi Szent Margit plébániatemplomban.”
és „Fekete Péter a DÚR – Dicsőség az Úrnak, avagy Dalolj az Úrnak elnevezésű katolikus gitáros énekeskönyvet bemutató gitáros ifjúsági szentmise liturgiáját követően elmondott beszédében úgy fogalmazott, a kölcsönkért, lehangolódott gitárok kora lejárt: a fiatalok az idén az egyházi vezetőkön keresztül, jövőre pedig nyilvános pályázatokon igényelhetnek támogatást hangszereik cseréihez.”! =))

És nyugi Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára mindenkit megnyugtatott a Kárpát-medencében mindenhol részesülnek az azt megérdemlők!
Clavigo
Hát ez már hiányzott nagyon,,,mint egy falat sz@r...
RonaGyuri
@Clavigo: @Clavigo: engem igazából az érdekelne, hogy hogyan döntik el, hogy a páciens elég keresztény-e??? =))
tudode
Klassz!
.
A fasza gyerek, és stábja már a szárnyait bontogató fiatalokat is megosztja amikor, amikor, amit megelőzően 16 évre csökkentette a TANKÖTELEZETTSÉGET, amelynek következmény csellengő, céltalan fiatalok tízezrei!!!
.
--- Küszködésre ítélve – Gyerekek tízezrei estek ki idő előtt a közoktatásból
.
nepszava.hu/3054871_kuszkodesre-itelve--gyerekek-tizezrei-estek-ki-ido-elott-a-kozoktatasbol
.
""""Lemorzsolódnak
.
Az Oktatási Hivatal a 2018/2019-es tanév második félévére vonatkozó adatai szerint a végzettség nélküli iskolaelhagyás több mint 55 ezer diákot veszélyeztetett (csak az általános iskolákban 36 ezret). A lemorzsolódással veszélyeztetett tanuló fogalma a meghatározás szerint azokat a diákokat takarja, akiknek az adott tanévben a tanulmányi eredménye közepes teljesítmény alatti volt, vagy az előző tanévi átlageredményükhöz képest legalább 1,1 jeggyel romlott az átlaguk. Megyénként is nagyok a különbségek: míg például Budapesten a diákok 4,5, Csongrádban 5,4, Nógrádban a fiatalok több mint 14 százaléka van veszélyben."""""
.
Csal úgy:
.
2010 óta nem vettem részt misén, mert a lelki atya, /nem valamelyik kormány izé/ a Fidesz mellett agitált!!!
nevemnick
Nu, akkor a HIT gyülekezete tarol, ajándékként, hogy az ATV még mindig fenntartja az ellenzékiség látszatát.
Hajrá Németh Sunyi!
solidedge
Gondolom a hangszereket bibliára cserélik.
Nessy
Aztán ezek a nagggyon keresztény ifjak csak a templomban fognak ezeken a hangszereken játszani, vagy Urám bocsá' házi bulin is, nem éppen templomi zsoltárokat?
Clavigo
@RonaGyuri: Szerintem már kitenyésztettek erre a feladatra is egy államtitkárt,,,esetgleg megerősítve egy min. elnöki megbizottal.
Nessy
@Clavigo: Viszont pl. egy református vidéki templommal , ahol négy lelkes fiatal zenél a Istentiszteleten, már közölték, hogy a pályázat nem nekik szól. Most vagy nem keresztények, vagy nem haverok!
Nessy
@RonaGyuri: A Clavigonak küldött üzenetem alapján már lehet is keresni a választ!
Józsipapa
Így kell elbaszni a pénzt !!!
Le lehet még jobban járatni a keresztény.szó
fogalmát ???
Álkeresztény tolvaj banda !!!
csak úgy....
nem is mondták,hogy már beindult a köcsgduda gyár (is)
csak úgy....
@csak úgy...: minden köcsögdudához jár egy csoda zongora!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.