Hadházy Ákos az Orbánt nyaralni szállító honvédségi repülőgép útjának költségeiről érdeklődött. Jellemző választ kapott.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Hogy lehet ennek az országnak egy ilyen bunkó suttyó miniszterelnöke?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Mindig csodáltam a kipcsák vezérünkt hamisítatlan kamasz nyegleségét vidéki (felcsutkai) suttyóságát, amit nem tudott kinőni, de most még jobban kitett magáért, mint ahogy szokott, avagy csak önmagát adta?! Tényleg, mit szólnak a vidéki tájékozatlan szavazói ehhez a nem éppen úri modorhoz, a vidék leszólásához, avagy művelt, politikusi megnyilvánulásához?!
Giovanni Alba
@nezelodo: ma, 17:48
Mit szólnának, elvégre "a mi kutyánk kölyke", hozta a megszokott pálinkázós-sörözős kocsmai stílt. Ez a lény sose volt politikus alkat. Ki ha nem én, falusi legény.
verőce21
Szerintem az fáj dr. Hadházy-nak, hogy nem két suta félmondattal oltotta Őt le a dr. Miniszterelnök Úr...!
Mint ahogyan a képviselőket, akik három hónapig készülnek egy napirend előtti felszólalásra és válaszban két mondattal leépítik őket... :)
Istenakinincsen
Hogy lehet ennek az országnak egy ilyen bunkó suttyó miniszterelnöke?
Néro2
A várbeli desznyó a fitymák Nemzethy lénye már csak ilyen. Ilyen volt van és ilyen lesz is , trágyadombján.
Sem vele sem savazóival bármilyen közösség vállalhatatlan.
Ember sem tolvajokkal sem tolvajokat éltető lényekkel közösséget nem vállalhat.
Ember az ember és nem egy rohadt trágyagiliszta.
Istenakinincsen
Magyarok! Férfiak és asszonyok! Ébresztő! Pofázni lehet bármit, mert leszarják és a pofánkba röhögnek!
telegdilaci
@IstenakinincsenSzégyen az a potrohos Diktátor gazember, most kimutatta a szemétláda a foga fehérjét, látszik hogy semmibe veszi a vidéki Embereket,mintha Ő nem vidéken született volna egy Putriban,mi viszont Őt szégyelljük hogy ilyen gyalázatos Miniszterelnöke van ennek a jobb sorsra érdemes Országnak! annyira ócska gazember hogy nem is kell nekünk ellenség az ilyen skizofrének lejáratják az Országot a gyalázatos viselkedésükkel,mit lehet várni egy ekkora Bunkótól aki még soha nem adott normális választ a száma kellemetlen kérdésekre,a Szabad sajtóval 13-éve szóba sem álnak,csak a milliárdos közpénzből fenntartott hazugládában ugatják a hazugságaikat,amiket normális gondolkodó Emberek már nem hisznek el neki!
telegdilaci
@Istenakinincsen:Ez egy degenerált Pczhiopata! trágyadombra való nem egy Ország vezetésére mivel kormányozni nem tud a szemünket kilopni annál jobban!
Istenakinincsen
@telegdilaci: Úgy van ahogy mondod, de mindenki tudja és semmi sem történik. Persze hogy a pofánkba röhögnek.
NKF
Ettől a Hülyeházitól nincs nagyobb barom az ellenzéki oldalon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.