Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának hátterében nemcsak a félrelépés állhat, állítja egy belsős informátor – írta meg a 168.hu.

Lehet, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága nem a megcsalás miatt ment tönkre

Fotó: @gabor.krausz/Instagram

A pár kapcsolata már a harmadik fél megjelenése előtt válságba került, és egy ismerős szerint ennél mélyebb okai is voltak.

Amikor Krausz Gábor bejelentette a válást Tóth Gabitól, a nyilatkozatban felmerült a "kellemetlen fricska" kifejezés, és ezután megindultak a találgatások.

Pletykák terjedtek arról, hogy az énekesnő összejött a vele turnézó Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével.

A 168.hu forrása szerint ez csak a jéghegy csúcsa, és a házasság lejtmenete már korábban kezdődött és más okokra is vissza vezethető. Gyakran mondják, hogy egy félrelépés nem feltétlenül az oka, hanem inkább a kapcsolati válság tünete lehet.

A bennfentes így nyilatkozik Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságáról:

„Csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi. Gabinak, amióta újra összeállt a zenekara a szülés után, kevesebb ideje maradt a családjára, mint azt a férje szerette volna. Mindig az édesanyját hívta segítségül Hannaróza mellé, hogy ő tudjon dolgozni, eleget tudjon tenni a felkéréseknek. Nem igazán mérlegelte, hogy kevesebbet kéne vállalnia, hogy balanszban tudja tartani a családját és a karrierjét. Az erdélyi turnéra is úgy utazott el a fricskás fiúkkal, hogy a férjét és a kislányukat itthon hagyta.”

Forrás: 168.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Alapkérdés: Ez a némber meddíg lesz még porondon ?
colibri
Ki nem x@rja le már ezt a tóthgabit? Minden csoda három napig szokott tartani, ezek a mai bulvár újságírók meg egy istennek nem tudnak leszakadni már a témáról! Unalmas, szakállas! Elég már!
ittott
hát igen. a kiskertet más gondozta. nedves lett az ajka. meg kellett nyalni, hogy ne száradjon ki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.