A táncegyüttes tagjai örülnek az egymásra találásnak.

Már korábban is sejteni lehetett, hogy Tóth Gabi és Máté nem csak kollégaként tekintenek egymásra – kitálalt egy ismerős
Fotó: TV2

Nagy felháborodást váltott ki az internet népéből, hogy hirtelen véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata. Hamar kiderült, hogy az énekesnő a vele fellépő táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével esett szerelembe.

A Blikk értesülései szerint a csapat táncosai kifejezetten örülnek az egymásra találásnak. Úgy látják, az énekesnő és Máté is sugároznak a boldogságtól – írja a Blikk.hu.

A lap egy, a táncosokhoz közelálló forrásra hivatkozva azt írja: 

Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket. Ugyanúgy kedvelik és támogatják őket, mint azelőtt.

A névtelen informátor a Blikknek elmondta, emiatt nem változott senki hozzáállása, és nem alakult ki feszültség. Elmondása szerint a pár nagyon figyel arra, hogy a kapcsolatuk ne befolyásolja a munkát.

Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner. Amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz.

Forrás: Blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Túl van ez lihegve,.Kell a szenzáció ( bár nem értem,hogy ez miért lenne az ), de nincs ezen ennyi bőr. Eljurunk egy " Suhajda-Himálája " szintre,amikor már mindenkinek sok az egész ...
namihami
""Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni.""
Hoppá! Akkor itt álljunk meg egy pajkaszegi szóra!
Szóval: A Mi Katolikus Nagyasszonyunk, a Szent Anyaság megtestesítője, a Hit Védelmezője rövid hitbéli élete során is már végeredményben több f@szt fogott, mint kilincset? Hogy a Szent Erkölcs felkent képviselőjét csak derékon felül hatja át a vallás? Kicsivel lejjebb már inkább a viszketés dominál, a lelki átélés helyett?
És akkor jön a család és kétségbeesetten közli a médiával, hogy nem tud aludni a szőrnyű felhajtás miatt? Gabika, az nem lehet, hogy te és a többiek (tesó is most lett friss házas) talán nem is a médiumok miatt nem tudtok aludni? Ennek érdemes lenne kicsit utánanézni?!?!
Sakk Matt
Pedig íratlan szabály, hogy "házi nyúlra nem lövünk" - igaz, van egy kiskapu: "...csak ha támad" ;)
justhpeter
@namihami: Eltaláltad ! Szarva közt a tőgyét !
justhpeter
@Sakk Matt: "Házi nyúlra nem lövünk" - Megvárjuk míg megvadul. A melléklelt ábra szerint Gabiéknál ez már megtörtént.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.