Andy Vajna halálának évfordulójára emlékezik közösségi oldalán özvegye, Vajna Timi.

Vajna Timi ezt a csodás koszorút vitte ki a sírhoz Andy Vajna halálának évfordulóján: "Bárcsak átölelhetnélek még egyszer jó szorosan… és nevethetnénk együtt" – fotó

Fotó: Instagram/Vajna Timi

Ma öt éve, hogy elhunyt Andy Vajna, erre emlékezett ma Vajna Timi, aki azóta ugyan újra megházasodott, de mégis rengetegszer osztja meg közösségi oldalán, hogy egyes pillanatokban előtörnek benne az emlékek Andy-ről.

A filmmogul halálának évfordulójára Timi egy szív alakú koszorút készíttetett fehér virágokból, melyre azt írta: "Hiányzol". 

Drága Andy. 5 éve. Ezen a napon minden más, mélyen érint meg a gyász. Nincs már velünk, kit annyira szerettünk, ma lélekben együtt lehetünk. Vigyázol ránk onnan fentről s lelkünkhöz szólsz a végtelenből. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted… Mindig imádkozok Hozzád és köszönöm, hogy megóvsz minden rossztól… Bárcsak átölelhetnélek még egyszer jó szorosan… és nevethetnénk együtt… olyan Andysen

– írta Tímea közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Timea Palacsik Rathonyi (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Ki volt Andy Vajna?

Andy Vajna Budapesten született 1944. augusztus 1-jén, és 2019. január 20-án hunyt el.  Magyar-amerikai filmproducer és vállalkozó, az etyeki Korda Filmstúdiók egyik alapítója, 2010-ig az InterCom Zrt. elnöke. 2011 januárjától haláláig a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos tisztségét töltötte be, feladata „a magyar film megőrzésére, fejlesztésére, állami támogatására és az ezzel kapcsolatos kormányzati tevékenység összehangolására irányuló stratégia kidolgozása” volt. 2018-ban Magyarország 14. leggazdagabb és 5. legbefolyásosabb személye volt – írja a Wikipédia. 

Forrás: Blikk

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Megosztás nélkül ez lószart sem ér, ugye, r!banc?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Alfa
én megértem Timikét... hálás a papa emlékének,hiszen másként csak egy útszéli szegény "kislány" lenne
Sakk Matt
Megosztás nélkül ez lószart sem ér, ugye, r!banc?!
Horizont
Mindent Vajnának köszönhet. Nem csak a vagyont.
Embert is faragott belőle, olyan "magasságokba " felvitte amit soha a büdös életbe nem ért volna fel.
Sakk Matt
@Alfa: Az ember szeresse a nagyszüleit!
vacsi
Mennyivel hihetőbb lenne, ha magában gyászolna...
Eladott Ország
Egy kis történelem: "Az aranyhörcsőg, Ámerikából’ adócsalás miatt ide szalajtva mindjárt megkapta a kaszinókat 7 milliárd állami támogatással. Meg ha be kellett vásárolni TV 2-ből egyébből az állami részt tulajdonoló bankok tálcán kínálják a hitelt a politikus pubik/nejeik bevásárlásához. Timike is kapott 1 milliárdot a szépségversenyére, mivel ő is nagyon tehetséges, ahogy a pártfőtitkár népes családja is a köz/Eu milliárdjaiból gazdálkodik, mert a hagyták. A gazdasági birodalom koronaékszere nyilvánvalóan a kaszinók. Aligha véletlen, hogy a mindent államosító rezsim a kaszinó bizniszt privatizálta, majd Orbán gyakorlatilag monopolhelyzetbe hozta Endi bát, mindenféle adókedvezményeket adott neki és a rágógumi automatákkal ellentétben a NAV-hoz sem kötötték be őket. Kizárt, hogy ne Orbánhoz kerüljenek, persze nyilvánvalóan úgy, hogy különféle off-shore cégek vagy magántőke alapokon keresztül sohasem lesznek nyilvánosak a tulajdonviszonyok. Orbán úgy osztogatja a magyar emberek pénzét, vagyonát, mint egy feudális király a feudumait. A NER-ben is mindenki tudja, hogy ez azonban valójában a csuti geci vagyona. Orbán ebbe fog belebukni. A "szervezete" egyre nagyobb (a növekedés azért folyamatos mert ma Magyarországon csak a fidesz van , és mindenki akar egy szeletet. Viszont azt gondolom hogy ezt a galeryt egyre nehezebb féken tartania orbánnak , szeretnének önállósodni na és persze gazdagodni. Ennek a gondolatsornak a végén egy katasztrófa van, ami közeleg. Andy Vajna az egyetlen oligarchánk volt, akinek a halálával még veszteség is érte az országot, rip magyar filmgyártás. A birkákat rendszeresen megnyírják: a nyírás után kicsit berzenkednek mert fáznak, aztán ahogy gyarapodik a szőrük, elvannak a következő nyírásig. Mária Terézia szerint azért "etetni kell a birkát, hogy fejni-nyírni lehessen".
Eladott Ország
folytatás ma, 12:33 ♦ "Itt b@szdmeg minden a dagadt Döbrögié, nem számit épp kinek a nevén van papiron. Ahogy minden Felcsúton dől el, az utolsó szaros pelenkáig. Andy Vajna nem csak stróman volt, hanem éceszgéber is. Sok jó tippet adott, és módszertani tanácsokat, hogy lehet sok-sok milliárdot ellopni. Neki volt benne tapasztalata, és megtalálta zsák a foltját. O1G imádja a hozzá hasonló maffiózókat. Nem is tudom miért, de erről az egészről egy olasz filmsorozat jut az eszembe. A címe: A Polip..."
simmering73
Látom kapott az öreg posztumusz egy nagy mamuszt.
balos
Hát,ha nevetni akar a ribanc akkor cserélje ki a vibrátorban az elemet!Kinai akkura!Állítólag jobb,mint a jelenlegi betevőjé!
kismadár
"Bárcsak átölelhetnélek még egyszer jó szorosan… és nevethetnénk együtt"...gondolom a mostani pasiddal, bocsi férjeddel együtt. ...hát nevessünk a szomorú özveggyel.:)))))) Ötpontos színjáték amit művel ez a nő.
Lepényleső
Lehet még rá alkalom,- talán nem kéne sürgetni oly nagyon?
namihami
És ezzel el is fogyott az örökség! Mehet a következőt keresni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.