A volt pénzügyminiszter azt is tagadja, hogy külföldön jár, titkárságvezetője hivatalos útról beszél, de a tények cáfolják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@radikal: Nem Makón, hanem Makaóban voltak. Ott nem hiszem, hogy hagymát válogattak :) Ha az EU sem, meg az MSZP sem küldte, akkor több mint valószínű magánpénzből magánúton voltak. A családnak valamit kellett mondani. Függetlenül attól, hogy ki melyik párt tagja vagy szimpatizánsa, nagyon nem szeretem, hogy belemásznak más magánügyébe. Nem Veres János és Dobolyi Alexandra miatt, hanem a családjuk miatt. Ez olyan kb. mint amikor Máté Pétert barátnője lakásában találták holtan. Miért is kell így megbántani a családtagokat, akik esetleg nem is tudtak róla. Egyébként nagyon csinos a hölgy.
gyulabors
@vukkocska: Én vele Tahitire mennék. Sőt elviszem a balhét Jani helyett, ha 1 hónapig helyettesít. Legalább, mi Szabolcsiak (MSZP-sek) tartsunk össze (vissza). Ja egyébként Ő a megyei elnök (még), majd az Etikai Bizottság eldönti...
Én meg ha lehet Szandit....
vukkocska
@gyulabors: persze, igazad van.Más mércével mérjük a politikusokat, mint a civil embert, hiszen bízunk bennük, azért adjuk az aktuálisra szavazatainkat. Ennek ellenére nem törnék pálcát felette. Ha emlékszel Deutsch Tamára, Rogán Antalra és a többire....
gyulabors
@vukkocska: Az irigység beszél belőlem. Az ilyen nem hivatalos utakat neveztük anno "Tanulmány-út-aknak.
vukkocska
@gyulabors: tanulmányozott:) nem hiszem, hogy irigy vagy. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.