A terv részletesen taglalja, hogy az előzetes letartóztatásban lévő négy férfit hogyan szállítják majd a településekre, illetve hogyan oldják meg az eljárások során az érintett falvak részleges és teljes kiürítését.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbica
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Higgatt
Ezt Én sem értem? mikor gyilkoltak,akkor sem voltak üresek a falvak, miért kellene az adó fizetők pénzén ezt a nagy szervezéssel járó biztonsági intézkedést megtenni, meg millió rendőrnek ott lenni. Csinálják csak a nép előtt és ne rejtegessenek senkit. A bűnözőknek ne legyenek jogaik. Mint ahogy a valamikori kék fényben. A kiürítéssel megint csak a néptömegeket fordítják egymásnak, na megint a cigányok miatt van a felhajtás ami még az az napi dolgunkba is hátráltat.
Remélem,hogy valakinek több esze lesz az ügyészségen és nem engedi a pénzdobáló műveletek végrehajtását. S a nép megosztását.
csikknorisz
A mai technika mellett en sem ertem, mire jo ez. Miert nem modellezik szamitogepen? Olcsobb is lenne, es kevesebb felfordulassal jarna.
Nemezis
Na, ha már kiüritik azokat a részeket, nem maradhatna ugy?
g1983
Erre van pénz. Az egészségügyre nincs. Mert a cigánynak munkája a bünözés. Nem lehet elvenni tőle az ősi mesterséget. :)
Amúgy bebörtönöznek gyanusítottakat de az igazi bűnösök még mindig szabadlábon vannak. És az se kizárt hogy roma ölt romát. Csak a média szeret színesíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.