A Magyar Szocialista Párt budapesti elnöke szerint nem lehet a Fidesznek elhinni, hogy akár a parlamentben, akár a Fővárosi Közgyűlésben ne működne együtt a Jobbikkal. Úgy véli, ezt kizárólag az MSZP akadályozhatja meg, amelynek ezért gyűjtőpártként kell majd működnie.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyulabors
A hatalomért semmi sem drága.
Ugye a szocik ahelyett, hogy az egyszerű emberek életét könnyítették volna meg, a maguk kis egzisztenciáját építgették. Majd a családjukét. A pártkasszáról nem is beszélve. A részükről érthető a dolog, hiszen miből éljen egy szocialista párt ellenzékben? Az elszegényedett tagságból vagy a nagytőkés befektetőkből! Egy baloldali párt? Akinek pont a nagytőke térnyerését és vele szemben a munkások érdekeinek a védelmét kellene szem előtt tartania? Akinek nem a kizsákmányolást kellene segítenie, hanem a javak igazságos elosztását? Persze nem csak egymás között, ahogyan mostanság ők teszik.A Fidesz kellően "lagymatag" kampánya lehetőséget ad a párt szélsőségesei számára, hogy a markáns, szélsőséges üzenetek hiányában inkább a Jobbikot támogassák. Míg korábban Kövér László és Semjén Zsolt is tudott nekik üzenni, most ők is következetesen hallgatnak. Ám ezen talán nem is kell annyira búslakodnunk. Korábban ugyanis a Fidesz a szavazatszerzési szempontokat figyelembe véve Kövér Lászlókkal igyekezett megtartani szélsőséges szavazóit, ám ez rendkívül káros volt a demokratikus politikai kultúra szempontjából..
igazmondó
A maszop már megint el akarja indítani a kabátlopás szindrómát. De ha belegondolunk , öszintén ,tisztán, a Jobbik nem mond olyan dolgot ami ne lenne igaz, csak egyeseknek nem tetszik a megoldás amit kínál a Jobbik. Csakhogy lehetséges lenne az hogy nincs más kiút ???
bombi02
És nem mindegy miről beszél az MSZP?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.