Mint arról beszámoltunk, frontális támadást indított a múlt héten a Fidesz-közeli média a Jobbik ellen. A Heti Válaszban Vona Gábort jellemgyengeséggel vádolta meg Makovecz Imre, a Demokrata többoldalas összeállításban támadta a szélsőjobboldali pártot, a Magyar Hírlap szombati számában pedig Bayer Zsolt fordult nyílt levélben Vona Gáborhoz. Vona most Bayer helyett Orbán Viktornak válaszolt. A választ nem közölte a Fidesz-közeli Magyar Hírlap, Vona Gábor honlapján azonban elérhető.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

angyalok
Kedves elnök urak és Bayer úr. Értetlenül állok a helyzet előtt. Tudomásom szerint mindkét párt szorgalmasan gyűjtötte a cigányoktól is a kopogtató cédulákat, hogy a segítségükkel hatalomra juthassanak. Önök akik a cigányság kiirtására törekednek és ujj szóként a köztudatba hozták a cigánybűnözést. Mire volt ez jó hogy a cigányok neve és címe meglegyen, hogy névre szólóan kaphassuk a golyókat alkalom adtán, vagy talán tényleg a segítségünkre van szükségük? Mert ebben az esetben akkor hogyan számolnak el a cigánygyűlölő bajtársaikkal.
Romák Angyalai.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.