Március 15. szabad megünneplése az egyik legújabb vívmányunk - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap a Veszprémhez tartozó Gyulafirátót Fő terén, a Batthyány-szobornál, mintegy 250-300, fáklyákkal felvonuló ünneplő előtt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
''Ha pedig valaki kokárdát tűzött ki, könnyen a rendőrök rosszalló tekintetével találkozhatott, és kioktathatták, hogy miért magyarkodik, miért nacionalista, miért dicsekszik a magyarságával" Semmi nem valtozott azota. Csak az, hogy ma mar nem /csak/ a rendorok nacizzak a nemzeti erzelmueket, es nem csak egy nap, hanem egesz evben.
luciferi
Soha nem szólt rám rendőr rosszallóan a kokárda miatt!! Pedig mindig kiraktam az átkosban.Ez egyszerűen hazugság! Azóta meg nem rakom ki, amióta leamortizálták a fideszes elvtársak, mint jelképet! Többet ártottak 1848 jelképének, mint a szoci 45 év!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.