"Ha már letettem a voksomat valahová, akkor vagy kivonulok mindenhonnan, vagy ha maradok, akkor maradok" - mondja a fideszes képviselő.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
HÁTI
Messze,nagyon messze volt Wittner az IGAZI forradalmártól!-csak későn ébredt,hogy a politikában mennyi pénz van,igy beállt a ftyiszbe anno,kampányreklámnak.Mint sok.....!
bigyibogyo
@HÁTI: Elolvastad a cikket? Ha eddig nem is tudtál róla semmit, akkor is elég sok életrajzi adatot megismerhettél belőle
marlin
Szóljon már neki valaki, hogy menjen le a rendelőbe, és irassa fel a gyógyszereket!!
golyo88
Wittner is látja, hogy a jobbik egy lufi.
szaboria
@bigyibogyo: Volt két kollegám akik részt vettek a Corvin közbeni harcokban aki állitották nem volt ott csak az érdekes akkor kezdett erről beszélni amikor már meg halt az ugy nevezett barátnő,aki tényleg ott volt, ha igaz lett volna akkor miért nem vett részt a kollegáim temetésén, úgyan is ök már akkor kapták az 56-osoknak járó járadékot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.