Budai Bernadettet összekarcolták, Kövér Lászlót letépkedték, a Jobbikot átragasztották. Tulajdonképpen egyik pártot sem kímélték idén a választások előtt a plakátrongálók. A Hírszerző Budapest utcáin nézett szét, hogy a voksolás előtt egy héttel, hogyan is mutatnak a milliókba kerülő utcai plakátok.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@Nemezis: Aham, azt a részt is olvastad a hozzászólásokban mikor felvetettem, hogy a Jobbikos plakátokkal kellene ugyanezt csinálni? Úgy rémlik konkrétan veréssel fenyegetőztek. Elég szépen lejön, hogy Jobbikra szavaznak aki egyet értetek, sőt éljenezték az egész vandalizmust. Gondolod akkor nem Ők, vagy hasonló mentalitásúak csinálták?
Úgyhogy légyszíves ne hazudj! Te is tudod, hogy Jobbikosok csinálják. Bár Jobbiknál a hazudozás alap követelmény, tudom. Twitteren is folyamatosan csak hazudnak
Nemezis
Minek olvassam a hozzászólásokat, oda olyan provokátorok irnak hazugságokat, mint te. Ha a hirszerző sem ir le ilyet, akkor majd pont a te hazugságodat fogom elhinni. Mi is történt Esztergomban a Jobbikos plakátokkal? Ja, azt észre se vetted, nem is hallottál róla gondolom. De mindez nemérdekes, mert csak az számit, ami 11-én lesz. És ott a balosok, liberálisok hazugsága sem fog seggiteni, mert a szavazófülkébe mindenki egyedül megy.
luciferi
@bigyibogyo: @Nemezis: Mikor iszunk egy jó hideg sört közösen??
Nemezis
@kevijeni: Én most is iszom :)) De veled is szivesen innék ha Debrecenben jársz.
luciferi
@Nemezis: köszi!:))) Kicsit messze van Bp.-től.:(( Válasszatok meg polgi mesternek, és akkor megejtjük a dolgot!:))
Nemezis
@kevijeni: Hehehe, inlább te, mint a Lajos. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.