Az MDF-nek lesz szerepe a következő négyéves ciklusban, s ebben mindenféleképpen vezető szerepet akarok játszani – mondta lapunknak Bokros Lajos, az MDF kormányfőjelöltje, aki nyilatkozott arról is, hogy miért hazudik a Fidesz és az MSZP egyaránt, továbbá hogy miért tartja riválisukat, az LMP-t szélsőbaloldali „inkább kommunista mint szocialista” pártnak.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fülig jimmy
Bokros egy potenciális pénzügyi és gazdasági szaktekintély,ezt el kell ismerni.Nagy csalódás volt számomra mikor Ibolyka elcsábitotta az MDF-be.Személy szerint szivesen látnám a JOBBIK sorai elején.A kemény vonalat képviseli,nem is tudom mit keres az MDF-ben.
angyalok
A kommentokat olvasván ugylátom itt mindenki csak viaskodik és nem látja, hogy egyik politikus sem tesz az országért semmit csak szétrabolják és romba döntik. A Bokros talán nehéz helyzetbe hozná az embereket de nem jobban mint a többi politikai prostituált akik maguk zsebére dolgoznak a Bokros úr pedig az ország zsebéért.
HÁTI
@nyanya001: megbokrosodtál?-azt a pucolt libáját!-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.