Gyurcsány Ferenc szerint Magyarországon ma könnyebb az élet, mint volt 2001-ben. Az elmúlt 8 év küzdelmeiben gyarapodó Magyarországról mutatott be könyvet a volt kormányfő

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fülig jimmy
@luigilongo60: Vitatkoztok pár tizmillió forinton,és fel sem merül bennetek az a sok ezer milliárd ft amit az elmult husz évban siboltak el főképp a komcsik.
fülig jimmy
@kevijeni: Elméssz egyszer az orvoshoz és már nem igaz a tétel.
Dr.luigilongo60
@fülig jimmy: Lopott itt a fél ország, maradjunk annyiban és messze nem csak a komcsik.
Sok kicsi sokra megy.
szaboria
@inkvi: Nemértem a kijelentésedet de biztos az elmult 8 évnek köszönheti sok nyugdijas ,hogy amit a Fidesz elvet azt probálgaták vissza adni mi a családommal nem sirtunk , hoigy megszünt a 13 havi mert tudomásil vettük ennyire futotta csak. A szomorú az, hogy Hornék úgy adták át , hogy rendezni kell a nyugdijakat és erre meg is volt a fedezet de a fidesz itt is hazudott .Nem müködő kapura volt pénz meg a sok disznóságra . Amit meg szavazatak azt szépen el is vették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.