A pártelnök szerint már kész a terv, amelynek eredményeként az ország legreménytelenebb részein is rend lehet.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Egymondatot ragadok ki: "ennek meg van a pénzügyi háttere". Akkor miért kellett az embereket állandóan azzal vegzálni, hogy a kormány eltitkolja a valós helyzetet, sokkal rosszabb a helyzet, mint amiről az MSZP beszél. De gyorsan átlátták a valós helyeztet, ami nem is olyan rossz, mint amiről a Fidesz beszélt folyamatosan!
Don Quijote
Már pedzegeti a kettős állampolgárság kérdését, pedig arról népszavazáson már döntöttünk!
lópicigáspár
Kiszivárgott hírek szerint nyugdíj befagyasztás, illetve megvonás, szociális segélyek megvonása, szlogenné téve "Aki nem dolgozik, ne is egyék!", egészségügy szolgáltatás 100%-ban fizetőssé tétele, önkormányzati apparátus drasztikus, minimum felére csökkentése és már rend is van. Aki nem dolgozik (nyugdíjas, segélyes, munkanélküli) éhen döglik, aki beteg beledöglik és két hét alatt vissza lesz fizetve az államadósság 100%-a!
petmail13
@Don Quijote: Nem döntöttünk sehogy, mert nem volt eredményes mert nem ment el a fele.
Népszavazást 4 évente lehet ismételni ugyanabban a kérdésben, hisz a nép véleménye változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.