Tíz év alatt háromszorosára nőttek a nominális átlagkeresetek Magyarországon, míg az árak kevesebb mint két és félszeresére nőttek - derül ki a keddi Napi Gazdaság által összesített adatokból.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bestia
Bár a műszaki cikkek ára ugyanaz, mint 10 éve, de a liszt hatszor annyiba kerül. TV nem kell minden nap! Szóval megint hülyén következtettetek! Remélem nem ti irányítjátok a gazdaságot!
petrenyiferenc
mindenki figyejen és olvasa asok buzi kőcsőg kormány élén a legnagyob parasz gyurcsán ferenc elbaszák azs álam pénzét és a népet betegnek hiszik pedig ha a betegnép felébredne és eltakaritanánk a picsába a buzi gyurcsány kormányt hahó emberek nehagyátók magatókat befójásólni mi magyarórszágunk szerezűk visza meghalt mátyás óda az igaság emberek harcoljunk meg az életűnkért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.