A rendszerváltó pártoknak a megszűnés a sorsuk - mondta az InfoRádiónak Pető Iván. Az SZDSZ korábbi elnöke és frakcióvezetője szerint az a figyelemre méltó, hogy a párt ilyen sokáig fennmaradt úgy, hogy mindvégig az eredeti értékeit képviselte.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@Nemezis: Csak nem bírod ki. Így ide is le kell írnom, hogy ha igaz is (nem az!) akkor is _magyarok_. A Jobbik pedig Izrael fizetett ügynökeiből áll. A Jobbik a magyarok szégyene pedig nem is magyarok...
luciferi
@bigyibogyo: Nemezisnek szdsz-el kapcsolatban sajna igaza van! És Ő nagyon korrekt jobbikos, nem gyalázkodott sosem!
bigyibogyo
@kevijeni: Dehogy nem. És nincs. Ismerek pár jelöltet személyesen, Ők tiltakoznak ez ellen. Hivatalosan az LMP is tiltakozik ellene. Egyetlen ráutaló dolog van: a Kóka elleni vizsgálat. Egyrészt nem tisztázott, hogy tényleg történt -e valami vagy csak szokásos kampány alatti kavarás, másrészt tisztázásra vár, hogy ha igaz akkor magánemberként vagy párt politikusként cselekedett.
És ahogy írtam már, ott voltam mikor elindult a pletyka. De legalábbis nagyon az elején. Tökéletes gerilla marketing.
kacsa0707
@csutak: tegnap 14:09
De megmarad, más formában kvantumfizikai alapismeretek hiánya nem baj, hogy idézzelek: "Emiatt sajnos elveszhet, ha felbomlik alkotó elemeire! "
Bár egyesek, mivel nem látják az atomjaira szétesett anyagot nem hiszik el, hogy van, ezt filozófiában is tanítják, mint téveszmét.
A tudósok már régen bebizonyították, az anyag megmaradás törvényével.
Viszont van kézzel fogható dolog is amit sok naiv ember nem hisz el, vagy nem akar elhinni, amikor tényszerűen az anyag gazdát cserél.
csutak
@kacsa0707: LÉgyszíves egyértelműen fogalmazd meg (a szöveg tagolásával, elválasztó jelek használatával, egyértelmű szavak használatával) mit akartál közölni?
Amit írtál értelmezhetetlen mind fizikus mind pedig filozófus szemmel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.