Vona Gábor szeretné ha pártja képviselője elnökölné az új összetételű Országgyűlés külügyi bizottságát és a Jobbik helyet kapna a nemzetbiztonsági bizottságban is. Kovács László szerint ha az új parlamentben a Jobbik kapná a külügyi bizottság elnökének posztját, az az első pillanattól kezdve komoly károkat okozna Magyarország nemzetközi kapcsolatainak, megítélésének.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Csak nem? A Bokros már oda is belépett?
csikknorisz
Ezek a bizottsagok is okozzak a komoly karokat, akarki ul bennuk. Nagyritkan osszeulnek, pogacsaznak, kavezgatnak, eldumcsiznak, rittyentenek egy jegyzokonyvet, hogy hu de qva fontos dolgokat targyaltunk meg ma, oszt jonapot. Hanyszor hallhattuk mar zart/!/ bizottsagi ulesrol kijovoktol, hogy ''nem nyilatkozom''. Persze hogy nem, nincs mirol. De a sok zsetont felveszik erte rendszeresen, hogy x idonkent elucsorognek egy oracskat.
inkvi
@luigilongo60: Akkor lassan lennél káplánból plébános! :(
barew7
Bizony bizony károkat, mégpedig hatalmas károkat okozott a Jobbik szinretörése Mind az MSZP, mind az összes húsz év óta az ország parlamentjét alkotó, igazándiból nem demokrácia, hanem számító pártokrácia elvén működő ÖSSZES parlamenti párt részére! Ne örüljetek a nyolc éven keresztül sunyin lapuló FIDESZ ilyen hatalmas győzelmének, mert nagyon megfordulhatnak a mámoros indulatok! Egyszerűen ugyanolyan szélhámosság volt egy olyan párttól a gyökeres változás reményének agyakba ültetése,amely tulajdonképpen ezeket csak akkor tehetné meg, ha szembefordulna az országot nyomorba döntő és kiszipolyozó globális pénzhatalmi világuralommal! Ez azonban sem szándékában, sem (kölönböző okok miatt) lehetőségeiben is abszolute lehetetlen.
"Az nem megy, hogy a kecske is jóllakjon, meg a káposzta is megmaradjon!"
barew7
A FIDESZ, ha igaziból a választók és az ország érdekeit önzetlenül akarta volna képviselni, akkor a sértődős kisovodásos kivonulási cirkusz helyett, ( ha már ilyen tökéletlen a parlamenti jogalkotás) egy dolgot azért tehetett volna:
AZ ÖSSZES FIDESZES ÉS KDMP-S Képviselő VISSZA KELLET VOLNA HOGY ADJA MANDÁTUMÁT! Egy igaz Hazában egy felelős ellenzéknek ez a kötelessége. Nem adta, pedig ezzel a nemzetközi közvélemény hatására is kikényszeríthette volna a 2006-os események után az előrehozott választásokat. NEM EZT TETTE! Miért:
1. A bulikban többé-kevésbé ő is benn volt!
2. Fontosabb volt számára, hogy az őszi Önkormányzati választások döntő FIDESZ -es
győzelmet hozzanak.
3. Hagyták kivérezni az országot az eszelős tolvajbanda határt nem ismerő kormányzása által, hogy győzhessenek 2010- ben
az Országgyűlési Választásokon.

BEJÖTT!!!???
Csizmás Kond
@inkvi: Én elhittem az öszödi beszédét, ezért nem szavaztam az érintett pártokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.