Csúnyán a pénzhatalom tyúkszemére léphet Orbán Viktor. Minden megnyilvánulása ezt mutatja. Ez azonban már sokak vesztét okozta. Nem lenne nagy meglepetés, ha az új miniszterelnök élete komolyabb veszélybe kerülne. A rendszerváltás egyik nagy nyertese – sokak szerint előidézője – a globális pénztőke személytelen, de annál erőszakosabb gépezete volt. A volt szocialista országok fogyasztópiacának bekapcsolódása a globalizmus felgyorsítását okozta. Magyarország ennek kiemelten fontos terepe lett, a működő tőke beáramlás a rendszerváltás elején nálunk volt a leggyorsabb. Tudjuk, hogy a globális tőke a világ minden tájékán jelen van, s célja hogy minél jobb terepeket alakítson ki magának minden régióban. Ehhez az elsődleges út a kormányok fölötti befolyás megszerzése. Az IMF és a Világbank ezt régóta tudatosan – és nem is túlzottan burkoltan – folytatja.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@furfang: A Molnár Anikó meg majd perelni fog!! :)))
fülig jimmy
A "kicsi huszár" ki sem látszik a testőrök közül!
Dr.luigilongo60
Érdekes,Én nem féltem annyira.Kár azért a sok testőrért.

barew7
@vukkocska: Nem egy nap alatt gondolom, sőt én sem néztem meg mindet, de hasznosabb időtöltésnek tartom, mint a tudatlanul csípőből tüzelők kommentjeinek olvasását. Nem valótlanságokat állít, minden okfejtése bizonyított, appolitikus, megbízható tájékozottságú hírforrásokra alapozva közli a tényeket!
marlin
@barew7: Szeretnélek figyelmeztetni, hogy a Drábik "tanulmányozásához" némi előképzettség, némi "alapismeret" szükségeltetik!! Anélkül meg minek??
Tehát mivel, mikor és ki bizonyítja okfejtése appolitikusságát, megbízhatóságát, tényszerűségét??
Az, hogy neked tetszik, vagy nem tetszik az a közgazdaságban nem releváns!! A Drábik meg "szeleteket" próbál elemezni "egyoldalúan" egy bonyolult rendszerből!!
A "lehetőség" a hitelvevélektől fogva "adott" és választhatsz(?) úszol vagy elmerülsz!! Lásd, pl. egy nap alatt 10 forintot "romlott" a nemzeti valuta!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.