Lassú kocsikkal, speciális kiképzés nélkül üldözik a rendőrök a menekülő bűnözőket úgy, hogy száguldás közben még a KRESZ-t is be kell tartaniuk. Ráadásul az üldözés idején tett mozdulataikat utólag jogászok vizsgálják, és ha például szakszerűtlen manőverrel törték össze a rendőrség autóját, még ki is fizettethetik azt velük. Ez derült ki azokból a beszélgetésekből, amelyeket bűnözőket üldöző rendőrökkel folytattunk.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: magyarszív
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarszív
@csutak: Nincs pénz az összetört autók szervizelésére. Ezért inkább fékeznek, mint gázt nyomnának.

Meg ezek az autók nem alkalmasak üldözésre. No meg a rendőrök sem állnak úgy vezetéstechnikával. Erre spéci kiképzés kell.

csutak
@magyarszív: Én pont erről írtam!
A törvényalkotónak kell előteremtenie a feltételeket a cél eléréséhez szükséges személyi állomány és eszközpark meglétéért.
laja001
Ez igen !!! és arra is kíváncsi leszek ha lesz tüntetés és balhé hogy fognak a rendőrök intézkedni ?Majd elmennek táppénzre hogy ne keljen intézkedni?
csutak
@laja001: Lassan oda jutunk, hogy NEM MER intézkedni a rendőr:(
Édesanyámat zaklatta egy ribanc. Hirdeti magát "liana4" fedőnévvel az interneten, tehát ez tényleg ribanc. A mai magyar hatóság képtelen lépni egy orosz kurva ellen, mert az ügyész szerint bár adót csal, idős nőket zaklat személyesen és levélben, nem büntethető.
Ha holnaptól nem leszek,, akkor az azért van, mert agyonütöm ezt a ribancot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.