Magyarország szeretne állampolgárságot adni a határon túli magyaroknak, de egyelőre nincs napirenden, hogy ezzel együtt választójogot is kapjanak - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Harrach Péter.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nyanya001: Akkor a remény fog meghalni utoljára vagy te ?....:)
nyanya001
@Csizmás Kond: Valószinű én előbb meghalok.
De nem szeretném ha szavazati jogot is kapnának.
Csizmás Kond
@nyanya001: A szavazati jog bizonyos kritériumokhoz van kötve....ahhoz is volt mindig, csak sokan riogatásra használják. Még elgondolni is butaság, hogy egy erélyi vagy bárhová való, aki nem tartózkodik, lakik, dolgozik Magyarországon oda menjen és szavazzon....nem mindenkivel lehet mindezt elhitetni ....:)
luciferi
@Csizmás Kond: ők maguk ( a fütyesz) mondták, nyilatkozták, hogy szavazati jog is fog járni az állampolgársághoz. Azt is mondták, hogy nincs "A", és "B" típusú állampolgárság. Most akkor ilyenkor mi van? Hazukálunk.....?
Csizmás Kond
@kevijeni: Én azt nem hiszem, és hogy ki hazukál az majd kiderül.
Ha figyelted a választásokat látnod kellet, hogy a nem lakhelyükön szavazó embereknek is külön igazolás kellett....szóval hogy ez hogy fog működni azt nem tudom, de azt sem hiszem, hogy az állampolgársági kérelemmel kötelezően szavazati jogot kapna pl a gyimesi csángó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.