Az MSZP szerint a Fidesz az Országgyűlés emberi jogi bizottsága nevét felhasználva "politikai boszorkányüldözésbe kezd".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@inkvi:Kádár óta nem hallottam ezt a szítok szót,hogy NÉP ! Bíztos valami betegség mert a köztudatban már nem is ismerik a jelentését.
bombi02
Boszorkányok nincsenek, de bűnöző politikusok vannak és azokat nem csak üldözni, de elkapni és keményen megbüntetni is kell!
furfang
Hol boszorkányüldözés az, ha tolvajokat elfognak, és végre börtönbe csuknak? Nem szólva Kellerről! Emlékszem 8 évvel ezelőtt apparátust, ötletet pénzt nem nélkülözve hajkurászta a fideszeseket, hátha talál valamit.
eva1215
Talált is csak Polt lesöpörte az asztalról és tiszta lett .Ne kábitsd már a jónépet a tiszta kezűés öszinte Viktorral.Nagyonsok szenny volt és gazdagodás csak volt egy ember aki mindenek felett álló és független volt de nem a fidesztől ezért lett minden ügyük fehérre mosva
furfang
@eva1215: Nem mondtam, hogy ma született bárányok voltak, de ami most kiderül az minden képzeletet felülmúl. Legalábbis az enyémet igen azzal együtt is, hogy már menet közben egyértelmű volt rengeteg helyen és esetben a sikkasztás, a csalás lehetőségének törvényi megteremtése.
inkvi
Nem veszitek észre, hogy a középkornak vége?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.