Nem gondolkodik más megoldásban, vissza akarja szerezni a házát az a négygyermekes asszony, akit családjával együtt kedden lakoltattak ki budafoki házából, miután képtelen volt fizetni 15 milliós adósságát. Kedden jobbikos képviselők és tüntetők próbálták megakadályozni, hogy több tucatnyi rohamrendőr és a végrehajtók bejussanak a házba, és birtokba helyezzék az új tulajdonost. A család az adósságspirálból is csak egy újabb hitellel látja a kiutat.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csutak: ahány értékelő annyiféleképpen értékeli, és sokan örvendenek bármilyen árnak, csak hitelhez jussanak és nem gondolnak arra, hogy holnap esetleg tényleg jön a foglaló.
szöszmösz
Nem a bankok védelmében, de a felelötlen hitelfelvételekért kár a felelösséget hárítani és a gyermekek mögé bújni a kötelezettség teljesítése helyett. A szocializmusnak vége, és
mindenkinek mérlegelni kell lehetöségeit. Régi közmondás, addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
szaboria
@szöszmösz: A lényeget irtad sokan mégmindig azt hiszik, hogy ami a szocializmusba jóvolt annak most is úgy kell lennie.
Diamont Frost
Az éremnek mindig ( minimum) két oldala van.
1. A szerencsétlen...tönkre ment/ tett család.... lelkileg-idegileg megnyomorodott szülők, gyerekek, teljes kilátástalanság.
2. A bank a kölcsönt a mások által ,--bizalommal betétbe helyezett pénzből adja, --- és elemi érdeke, hogy vissza is kapja .
Január
Azért van itt egy nagy gond is, mégpedig az emberek pénzügyi ismerete a minimálisnál is kevesebb. Senki sem születik pénzügyi szakembernek, ezért el kellene kezdeni oktatni az iskolában egy minimális pénzügyi alapismeretet a probléma mentesebb jövő érdekében!
Ne feledjük, hogy a szoc-ban ott volt a fék, mindenki csak a jövedelme 30%-áig kaphatott hitelt. Ez volt a hitelképesség maximuma. Ezt a hitelképességet ma már a bankok nem is vizsgálják, vagy ha igen akkor eddig csak immel- ámmal tették. Tehát boldog-boldogtalan kaphatott hitelt, vegye-vigye aztán fizesse, ha van miből.......
Aztán pedig a rengeteg hírdetés egy csalóka képet alakított ki az emberekben, hogy most,már mindent megtehetnek, mindent elérhetnek, csak hitelt kell felvenni.
A bankok sosem voltak szociális intézmények ezt viszont elfelejtik közölni, és jaj annak, aki túlköltekezik.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy ki fizeti a "révészt"? - a "révész"= a sok rendőr, s annak fizetése, szállítási költsége.
Mintha egy kicsit túllihegték volna a dolgot. Ki fizeti a nagymama ápolási költségeit és a gyerekek pszichikai kezelését?
51kacsa
Ha azért kerültek ilyen helyzetbe, mert nem tudták a hitelüket fizetni, mit kezdenek egy újabb hitellel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.