Lázár János szerint az MSZP alkalmas jelöltet állított a köztársaságielnök-jelölés „versenyében”. A Fidesz frakcióvezetője a kormánypárti frakciószövetség ülése után kedden közösen tartott sajtótájékoztatót Balogh Andrással, az MSZP államfőjelöltjével és Lendvai Ildikóval, a szocialisták távozó pártelnökével.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@csikknorisz: Ebből a fajtából igen sok van!
@csutak: Nem kellene meglepödni a kettős jelőlésen.PL :Balogh András és Martonyi János Kűlűgyminiszter egy"alomból " valóak. Az elkövetkezendő években a belűgy helyett nagyobb szerepet kap a kűlűgy .Az Államfőt ellenzéki szerepből is megsegitve az EU támogatni fogja hazánkat. Erre szűkség van és Orbán is tudja.Ezért is nem vett részt személyesen semmi formában a tárgyalásokon.Ha belűgyi aggályok merűlnének fel az Államfőnek,azt meg elintézi a 2/3 többségi parlamenti szavazógépezet.
Én Balogh jelölését nem tartom kizártnak.
csutak
@másvirág: Érdekes véleményed van!
No Comment
bra048
Ezek szerint alkalmas, mert aláírtra, hogy a posztot csak addig vállalja, amig az új alkotmány szerint nem tudják a VIKIT katapultálni az elnöki székbe ?
szaboria
@bra048: Lehet, hogy neked lesz igazad.Úgyan is két posztról állmodizik mér évek óta most már csak köztársasági elnök szeretne lenni.
szaboria
Holnap kiderűl Schmitt vagy Balogh.A fidesznek ki van adva egységesen kell szavazni.
másvirág
@szaboria: Az lehett ! DE igazolt távolléttel és az ellenzék teljes létszámmal ellene szavaz =akkor megismétlödik ami már egyszer megtörtént,hogy szavazat egyenlőség lesz. Várhatunk akár két három szavazásra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.