Schmitt Pál olyan köztársasági elnök akar lenni, aki ha megjelenik egy eseményen, annak rangját emeli, aki az "emberek embere", aki közel mer merészkedni a választókhoz. A jelenlegi házelnök, Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök államfőjelöltje a Fidesz-KDNP csütörtöki frakcióülésén azt mondta: megválasztása esetén nem lenne a kormány törvényalkotási lendületének gátja, sőt motorja lenne annak. Közölte, missziót indítana a magyar nyelvért, a nemzeti összetartozásért.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Azt el tudom képzelni! Kezét-lábát törné, hogy gyorsan aláírja az összes törvényt, amit csak kell, kihasználva a 2/3-ot. Arról már nem is beszélve, hogy nincs jogi végzettsége, hogyan fogja így elvégezni a munkáját? Nem ért az alkotmányozáshoz! Szép kis törvényeink lesznek ezek után.
nyanya001
Orbán Viktor jogot végzett!
Majd megmondja, mit irjon alá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.