A kormány elrendelte, hogy minden államigazgatási intézményben kötelező kirakni az úgynevezett nemzeti együttműködésről szóló nyilatkozatot, ami azt foglalja össze, ahogy Orbán Viktor értelmezte a tavaszi választások eredményét. A kormány kéri a független intézményeket - például a köztársasági elnököt és az ombudsmanokat - is, hogy rakják ki a szöveget.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@inkvi: már vagyok!:) Eddig bejöttek a dolgok........
inkvi
@kevijeni: :) Örülök, hogy jó irányba haladunk!
furfang
@kevijeni: Bejöttek? Ha jól emlékszem nem tettél egy forintot se a fidesz 2/3-ára, úgyhogy a próféciáid......így jöjjenek be most is!
inkvi
@furfang: Nem tudom, hogy megjósolta-e a rengeteg engedményt (örökösödés, ...)! Most a sport támogatás meg nem adóztatása, ... Megint óriási eredmény lesz!
másvirág
@inkvi: Sok a "Judás"-kis hazánkban. Káromolják istent,de hozzá fohászkodnak,és számon kérik sorsuk jobbá fordulását. =Nem kellene hinni végre abban aki ki akarja vezetni a népet a bajból? -Legalább az esélyt megadni számára.- Mert a hamis isten 8-év alatt leszerepelt..
inkvi
@másvirág: Pontosan. Új Istent kellene keresniük; vagy bezárni a kócerájukat!
Ma olvasom, hogy párton belül sem népszerű a gyurcsányi vonulat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.