Orbán Viktor főtanácsadója egy interjúban kijelentette, lesz új IMF-hitel, amit viszont a kormány nem akar elkölteni, csak vésztartalék lenne. Mondatai szinte szóról szóra megegyeznek Gyurcsány Ferenc egykori kormányfő szavaival, aki az első IMF-hitel felvételekor kijelentette: a hitel csak egy "biztonsági folyosó hazánk számára", amelyhez csak akkor kell hozzányúlni, ha baj van. Eddig a 20 milliárdból 14-et hívtunk le.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Semmi baj nincs az égvilágon - mondaná furfang, - hiszen a "gazdaságélénkítő program" (?) legfontosabb részlete(!) már bevezetésre került!!
"A kormány elrendelte, hogy minden államigazgatási intézményben kötelező kirakni az úgynevezett nemzeti együttműködésről szóló nyilatkozatot, ami azt foglalja össze, ahogy Orbán Viktor értelmezte a tavaszi választások eredményét."

Nincs új a nap alatt, vagy Kosztolányi már 70 évvel ezelőtt "megjósolta"!!
„A Parlament előtti téren több ezernyi főből álló tömegnek szónokolt valaki:
– Elég, ha egy pillantást vettek szűk homlokomra, állati kapzsiságtól eltorzult arcomra, azonnal láthatjátok, kivel van dolgotok. Semmiféle mesterséghez, tudományhoz nem értek, a világon semmire sem vagyok alkalmas, legföljebb arra, hogy az élet értelmét magyarázzam nektek, s vezesselek benneteket a cél felé. Hogy mi az a cél, azt is elárulom. Egy-kettő meg akarok gazdagodni, pénzt harácsolni, hogy minél több legyen nekem, s minél kevesebb nektek. Ezért titeket méginkább el kell majd butítanom. Vagy talán azt hiszitek, hogy már elég buták vagytok? – Nem, nem – harsogta a tömeg felháborodva. "

És Szijjártó után szabadon:
"...Orbán Viktor szégyenpadra ültette Magyarországot, ugyanis Magyarország az egyetlen olyan uniós tagállam, amely arra kényszerül, hogy az IMF-től hitelt vegyen fel...
Orbán Viktor azt érte el két hónap kormányzásával, hogy Ukrajnával, Fehéroroszországgal és Pakisztánnal tartozunk egy kategóriába.
Nyilvánvaló, hogy a kormányzati alkalmatlanság, tehetetlenség, pipogyaság vezetett idáig... "!!

marlin
Hiába no, a furfang nem mond semmit!!

Pedig a Navracsics(ka) egy interjúban kijelentette, lesz új IMF-hitel!!
A Kövér meg nem is olyan régen azt mondta, hogy "csak gazemberek egyezkednek ezzel a komcsi (IMF) bandával " .
Akkor Orr bán ezek szerint ( a Kövér szerint!!) egy gazember??:))) Hajrá magyarok!!:))
csutak
@marlin: Kövérnek igaza van!
Ne hazudtold már meg:)
medy19
Nem mond semmit, majd csak el lesztek itt egymás között, egy húron pendültök, de már nagyon uncsi.
KöBüKi
@marlin: Orbán simán gazember Kövérrel vagy Navracsicskával vagy azok nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.