Áttörést nem hozott a feszült szlovák-magyar kapcsolatban a visegrádi országok keddi csúcstalálkozója, de a két új kormányfő külön is tárgyalt a viszony javításáról. Iveta Radicova szlovák miniszterelnök azt mondta, hogy januárig várják Budapesttől, hogy módosítson az általuk kifogásolt állampolgársági törvényen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Egyszerű a képlet!!
Korábban volt egy reális, szakértői véleményt és álláspontot képviselő, a konfliktus megoldására törekvő magyar kormány, szemben egy konfliktuskereső szlovák nacionalista vezetéssel!! Most pedig megfordult a "történet"!!
inkvi
@marlin: Ennyire jót tett a magyar választás! Érzik a szlovákok az erőt!
marlin
@inkvi: Sajnos már 1920 óta érzik!! (némi megszakítással)
inkvi
@marlin: Lehet! De az én őseim is onnan származnak! Tóth országból! Én szeretem Őket és mérges vagyok, hogy egynéhány nagyágyú politikus ellenük hangol. Egy tőről fakadtunk! Az egyszerű ember nem küzd ez ellen. Éljen a szlovák-magyar barátság!
Ami Neked Esztergom, az nekem Bánréve: ami Neked Stúrovo, az nekem Abovce!
csikknorisz
Voltak ott kamerak is, csak nem tephettek le egymasrol a ruhat.
inkvi
@csikknorisz: Szerelem első látásra! :):):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.