Az államnak nincs eszköze a forint árfolyamának garantálására - mondta a miniszterelnök a Hír Televízió Péntek 8 című műsorában. Orbán Viktor szerint tízszer meg kell gondolni a devizahitel felvételét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@inkvi: Igen lehet, hogy még rosszabb.
inkvi
@szaboria: Ilyenkor érdemes rontani a forintot, mert mindenki megyen nyaralni. Csak azt ne mond, hogy nem így van? Hány utazási iroda van ebben az országban? Napokban olvastam róla: hihetetlen nagy igény lehet az utazásra, ha ennyi szervező van!
Dr.luigilongo60
@inkvi: Ez már megint elterelés, bla,bla,bla....
inkvi
@luigilongo60: Sőt: hány pízváltó kaszál most!
barnan
@nyanya001: köszönöm, javítom magam: százezres nagyságrendű
Egy rossz elszólás, egy rossz lépés következtében itt nem nokiás doboz méretekben dobozolják ki az országból a forintot.
Tessék számolni, ha néhány hét alatt közel tíz százalékkal romlott a forint, akkor a lakosság, állami adósság és önkormányzati devhitel állománya miatt hány nokiás dobozt lapátolunk ki az országból?

Természetesen ez így kicsit sarkított, mivel ezen teljes tömeg nem varrható Kósáék, Szijjártóék, ... nyakába, de a nagyságrendek a lényegesek, érzékeltetik a helyzet komolyságát. Ez már nem politikai adok-kapok, szavazatot szerzek, vesztek játék, ez közvetetten a bőrünkre megy és a gyermekeink bőrére.

Azt viszont tudni kell, hogy az erős forintnak is vannak hátrányai, ezért okosan, meggondoltan kell vezetni a gazdaságot, ehhez kellenek a szakemberek, felelős vezetők.
Dr.luigilongo60
@barnan: Egyetértünk, a Te hozzászólásaidban legalább van igazság és mértékadó bölcsesség, ami manapság nagyon hiánycikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.