Az államnak nincs eszköze a forint árfolyamának garantálására - mondta a miniszterelnök a Hír Televízió Péntek 8 című műsorában. Orbán Viktor szerint tízszer meg kell gondolni a devizahitel felvételét.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@furfang: Úgy ahogy mondod! Sajnos 1 óra késéssel löki az internet a beszédét, illetve valamikor holnap lökik csak fel a netre! Most löki, csak már lekéstem róla!
2 % ÁFA emelésért balhé van Németországban. 1 havi bér megvonásért balhé van Romániában. Itt mindent megvontak és eltűrte a nép! A Forint árfolyamra is okosan kitért!
Ezt szeretem; egyenes, őszinte, értelmes beszéd!
csutak
Részvétem a két előttem szólónak!
Akár Kádár Jani bátyó, azaz:
Befelé kacsint kifelé mutogat....
Az pedig senkit ne zavarjon, hogy ennek az árát megint az istenadta nép fizeti meg:(
Mi túl picik vagyunk ahhoz, hogy ne eltapossanak bennünket, hanem méltó ellenfél legyünk mondjuk egy IMF-nek.
Lehet továbbra is bedőlni a lózungoknak!
Dr.luigilongo60
@inkvi: Már értem, hogy honnan meríted magasröptű gondolataid.
Aki állandóan ezt a "takonymédiát" /copright:Bayer Zsoca/ bámulja reggeltől estig, annak tényleg beszükűl a gondolkodása.
inkvi
@luigilongo60: Nem bámulom! És nem szűk a gondolkodásom! És nem a saját gondolataimat tartalmazza! Hanem egy értelmes kormányfő interjúját lehet hallani! Benne van minden! Nem köpköd, nem rágalmaz, vállalja az örökséget, teszi a dolgát! Sajnos, aki az igaz beszéden nevelkedett, azt érti; a hazugságoktól meg kirázza a hideg!

LL: most nem kennyni kell a suarét, hanem be kell állni és tolni kell a szekeret; ami azt jelenti, hogy tisztességesen kell dolgozni, adót fizetni és "összefogni"! Ennek jelei már láthatók az LMP és a JOBBIK parlamenti szavazásain is. Aki ezt nem érti az elveszett! A magyar nép ellen nem lehet politizálni. 8 évig sem lehetett, mert megbukott a Gyurcsány Ferenc és a Bajnai báb-kormány! Ez történt! Ez van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.