Alig két hónappal távozása előtt az elmúlt húsz év legnagyobb botrányával nézhet szembe Demszky Gábor, ha megbukik a több mint hatvanmilliárdos metrókocsi-beszerzés – írja a Magyar Nemzet. Meg nem erősített információk szerint a francia Alstom cég pénteken nem kapja meg a típusengedélyt a kettes vonalra szánt szerelvényre, a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a fővárossal kötött minden szerz...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
alfás
a kérdés nem az,hogy fel kell-e lógatni egy kártevőt,hanem az,hogy a fejénél,vagy a lábánál fogva.
kacsa0707
Demszky nem megkárosította, hanem tönkretette legalább harminc negyven évre.
Legalább ugyanennyi börtönév illetné meg.
overdose1
Demszky elherdálta az adófizetők pénzét 20 -éven keresztül Hagyó úrral eggyütt és még tagadja hogy nem tudott semmiről érdekes balesett
kacsa0707
@ABCDE: És szerinted ki fizeti a révészt???
inkvi
@ABCDE: Honnan ez a jó tájékozottságod?
kacsa0707
@inkvi: Szerintem nem annyira, mert akkor nem írna ilyeneket.
A metró építést nem kellet leállítani, mivel be sem indították, a Medgyesi adott volna rá pénzt, mivel addigra már össze spórolt egy nagyobb összeget az előző kormány, de akkor derült ki,hogy még nincs is építési engedély stb.....
Végül is így kerek a világ.
csutak
Demszkii a plénum alkalmazottja!
Azaz nem ő a főnök.
Felette áll a Közgyűlés!
makvirag
Nem baj Gábor, mi így is büszkék vagyunk rád. Nem sok ember van, aki képes arra, hogy 20 év alatt egy világvárosból egy balkáni porfészket csináljon.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@makvirag: ott a pont, nálad. Annyit tennék még hozzá, hogy Deszka morálisan nulla, egy erkölcsi halott, DE a budapestiek tehetnek rólam hogy 20 éven keresztül garázdálkodhatott!
másvirág
Demszky úgy tett az 500 milliárd forintal,mint a Székely bácsi az összekuporgatott jússával,a Póker asztal mellett Felltett mindent egy lapra.Könnyen nyűtt-hát
könnyen is mőnt ! (Igy történt tisztelt bíróság.)
gilyanpeter
Már 20 éve csak károsítja a fővárost.

De ősszel végre eltakarodik.
makvirag
@ABCDE: Nyilván, teljesen igazad van, de ha lenne pénz, akkor lehetne több közterület-fenntartó, aki összeszedi a szemetet, több kuka, amibe kidobjuk azt, több kutyakaki-zacsikosár, etc. Nyilván ez morális kérdés is, de ha nem zsebretették volna a pénzt, hanem mondjuk reklámkapánnyal nyomnák az emberek fülébe, hogy NE DOBD EL, azzal is el lehetne érni valamit.
inkvi
@makvirag: Talán, ha uccaseprőnek hívnák őket, akkor is más lenne!!!!!!!!!!!!!!!
csutak
Püff neki!
Ha valaki igényes magára és a környezetére az már buzi?
inkvi
@alfás: Sejtem, hogy mire gondoltál. Érdekes asszociáció.
alfás
@inkvi: hát valami férfiasabbra.mongyuk normáli utakra,mert a futóművesek már milliárdosok belőlunk.jaj nem is.arra ott van az üzemanyagba épített többlett.meg a súlyadó.én meg mintha üzbegisztánban járnék a róbert károlyon.
csikknorisz
20 ev alatt el lehetett volna mar parszor hajtani, nem pedig megvarni, mig onkent es dalolva tavozik. Sokkal jobb lett volna, ha megalazo vereseggel huz el a balfenekre, mint a partja. :)
inkvi
@alfás: Ha még sokáig marad: onnan is kitilt!
szaboria
@alfás: Azért amit irtál az üezmanyaggal és súlyadóval kapcsolatban annak semmimköze a Demszkinek azt országos szinten hozták.
@csikknorisz: Kérdezd meg az embereket miért választották meg enyiszer.
inkvi
@szaboria: A Budapesti hitközségben kellene tudakozódni: Dohány utca.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ha egy férfi szereti a virágot, növényeket akkor egyből meleg? Ajjaj! Jaj a biológusoknak, kertészeknek, kertépítő mérnököknek! Mind buzik. @alfás: Te meg hölje vagyol alkalmanként?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.