A Jobbik élelmiszerkommandót hoz létre, amely szúrópróbaszerűen ellenőrzi majd a boltokat - mondta Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@nyanya001: A CBA egy külön fejezetet érdemelne :( Magyar viszonylatban a legsilányabb üzletlánc.
nyanya001
@Atomqkac: A kinai fokhagymára sunyi módon nem irja ki a származási helyet, szerencsére az emberek egyre jobban felismerik, melyik a magyar, melyik a kinai.
Ráadásul olyan áron adja, mintha magyar termék lenne!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@nyanya001: Ne is mondd! Valamelyik nap én is nagyon megjártam. Azt hiszem a Lidl-ben vettem egy három darabos foghangyát, mert nem volt idő zöldségeshez futkorászni. Otthon derült ki, amikor elkezdtem megpuccanrani, hogy nincs semmilyen illata.
Beleharaptam, ízes se volt!!! Semmilyen! Ilyet én még nem tapasztaltam soha, pedig több, mint harminc éve főzőcskézek!
szaboria
@nyanya001: Arról nem az üzlet tehet hanem a termelő legfeljebb azt lehet szigoritani,hogy a beszállitó a permetezési könyvvével igazloja, hogy lejárt az egészségre krás permetezési idő. Itt nálunk lehet látni amikora nagy gépekkel mennek permetezni a paprikákat, borsókat a nagytáblás földekre . Mivel östermelöi igazolványom van a falugazdásznál
nyilatkoztam nem használok permetező szert,mert ellenkező esetben nyilvántartást kellvezetni mikor permetezik a zöldségféléket.
@Atomqkac: De ha megnézted rajta is van ,hogy kinai. Az igaz olyan mutatósan szép nagy fejek, higy az ember szeme megakad rajta.
csutak
@nyanya001: Makói cég csomagolja, 599- es kóddal kezdődik de rá van írva, hogy eredet:
Chaina!
Csizmás Kond
A kormány kell hogy szigorítson az olyan országokból való behozatalon ahol tiltott vegyszereket használnak élelmiszerek kezelésére.
A fokhagymát sem a makói cég hozza be, hanem az aki kereskedelmi szerződést kötött a Kínaiakkal.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.