Még mindig nem tudni, hogy ki lőtte le az igazoltató rendőrt és egy 19 éves civil fiatalembert Alsóörsön. Egy biztos, nem abból az autóból tüzeltek, amelyiket közúti ellenőrzés miatt megállította a rendőr. Az ORFK legfrissebb információi szerint a 29 éves főtörzsőrmestert több golyó is eltalálta, ideje sem volt visszalőni, azonnal meghalt. AKözben valósínüleg megtalálták az elkövetők autóját.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Reméljük, hogy megtalálják ezt az aljas mocskos gyilkost is.
Ki kellene végezni!!!!!!!!!!!!
Csizmás Kond
@nyanya001: majd egy kényelmes elmeszanatóriumban ellesz.
kiscserkész
Eddig toleránsak voltak rendőrök a bűnőzökkel szemben, mert mi sérelműnkre követék el a bűnözést. Kíváncsi leszek az ez utáni hozzáállásukra. Ez már kiszámítható volt, hogy bekövetkezik, hisz nagy visszatartó ereje nem volt a kiszabott (?) Eddigi büntetéseknek. De meg kérem a tisztelt lövöldöző bűnöző urakat felsőszinten kezdjék a lövöldözést, ne a vétlenekkel.
csutak
@benhur: No akkor kis kiegészítés:
A zsaru megizzad és előállít kettő három bűn elkövetőt. (A bűnöző kifejezésért perelhető lennék!)
Az ügyész pedig szép nyugisan elengedi őket.
Tehát bizony a rendőrnek is meg kell küzdenie az impotens pol pot művekkel. (lánykori nevén :A Magyar Köztársaság Legfőbb Ügyészsége)
Tehát nem olyan egyszerű, ahogy sokan vélik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.