Kétszer is felhívta telefonon a tévéostrom estéjén Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, és egyszer Szilvásy György akkori nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő miniszter is kereste - állította Szabadfi Árpád országos rendőrfőkapitány-helyettes, akit a 2006-os tévéostromról kérdeztek szerdán egy parlamenti bizottsági meghallgatáson. Szabadfi, akinek állítása szerint traumát jelentettek a 2006. őszi erőszakos események, azt mondta: ha az ő felelősségét megállapítják, vállalni fogja azt.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Na akkor jól van. Mert akkor a tévé is le adta azt mondta. Minden Magyar állampolgár aki Magyarországon köztörvényes bűnt követ el,azt a magyar törvények szerint meg kell büntetni.Öszöd??? Mehet mind. beismerte.
vukkocska
Miért is lett ez most megint hír? Az, hogy egy, a Budapesten lakókat rendkívül megzavaró, nyugtalanító esemény történt a tv székház előtt, az lett volna az érdekes, ha nem érdeklődik az ország miniszterelnöke, hogy mi a helyzet. Az, hogy azt mondta, védjék meg Budapestet, miért is baj? Nekem a szívem majd kiugrott, annyira félelmetes volt, ami történt. Szabadfi Árpád elmondta, hogy Gyurcsány nem adott utasítást számára. Az, hogy két akkori rendőri vezető, az ORFK Bünügyi helyettese és Budapest Rendőrfőkapitánya másként emlékszik a helyzetre, és egymásnak teljesen ellentmondóan adják elő a történetet, ez sokkal izgalmasabb kérdés.
Dr.luigilongo60
Nem oly sokára Viktorunk is hívogathatja Don Pintért elég sűrűen.
luciferi
@vukkocska: Nekem is az jutott eszembe, hogy ha akkor nem érdeklődik, akkor most azt kérnék számon rajta! Van sapkája, nincs sapkája tipikus esete...........
csutak
Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök hibázott a tévé ostromakor!
Azért írtam ki, mert Orbánt nyolc éven át így nevezték, ez alapján Gyurcsány Ferenc Miniszterelnöknek is jár.
Fletónak egy dolga lett volna, kilövetni azt a négy öt hangadót akit a tömeg követett!
De egyszerűbb volt az "emberség" álarca mögé rejteni a döntésképtelenséget!
Akkor pár ember ottmarad, nem pusztul a köz vagyona és talán ma a bűnözés nem állna ilyen magas szinten.

A most felhördülőknek írom, hogy ha a 2.900.000 (www-hvg.hu) nyugdíjast felvinném Pestre Orbán lövetne igen nagy valószínűséggel. Elvégre is ellenforradalomnak minősítené az ő fülkeforradalmával szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.