Ha a Jobbik elképzelései megvalósulnak, akkor a fővárosban fogva tartott rabok a jövőben a nagyszámú segédmunkát igénylő budapesti építkezéseken kapnának munkalehetőséget a közmunka mellett - mondta csütörtöki, a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézet előtt tartott sajtótájékoztatóján a párt főpolgármester-jelöltje.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
"a nagyszámú segédmunkát igénylő budapesti építkezéseken kapnának munkalehetőséget" - úgy látom nem olvasták el az építőipari statisztikákat, mi szerint válságban van az építőipar.
51kacsa
N em oda kell vinni a rabokat, ahol nincs munka, hanem valóban lehetőséget biztosítani valamilyen munkára, hogy legalább azt a pénzt megtermeljék, amibe havonta kerülnek, hogy ne élősködjenek a társadalom nyakán! Legyenek önellátóak, s igenis kötelező legyen a munka nem pedig dolgozok, ha akarok című műsor menjen!
csutak
A Sci-fi filemkből ismert egy módszer:
a delikvens 100 méternél távolabb megy a jelzettől, lerobban a feje!
Mi akadálya a bevezetésnek?
Kiadni a melót és egy két őr elég az örzésükre miközben melóznának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.