Nem Az Államadósság Kezelő Központ nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy jövőre az államháztartás finanszírozására összesen 828 milliárd forint nettó finanszírozást tervez - fejtegeti írásában Gyurcsány Ferenc.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@inkvi: Látszik megint csak nagy vonalakban olvastad mert mindkét pártot bírálta.
Don Quijote
Inkvinek mert úgy szereti a dakotát:-))

SÜLTGALAMB-KORMÁNY

mert a kormányzás mindennemű tevőleges munka nélkül sültgalambként repült a szájukba. hiszen nem kellett érte még a kisujjukat sem mozdítani, csak várni 8 évet. semmilyen értéket nem alkottak, csupán szervezkedtek. szervez...kedésben profik, ez tény. de egy olyan szervezetet építettek fel, amely hosszabb távon működésképtelen. ennek jelei már eddig is megmutatkoztak, hiszen képtelenség egy országot autonóm döntéshozók nélkül egyetlen egy ember fejéből irányítani. a rendszer törvényszerűen lebénul, és fejreáll, vagy azért mert várják az égi szózatot, vagy azért, mert valaki már nem bírja, és talál valamit önállóan csinálni, amiből azonnal botrány is lesz... ennek jeleit látjuk Matolcsyn, Vargán, Kósán, Szíjártón stb. eddig csak rohangásztak szerencsétlenek ide-oda, amikor épp nem volt a kezükben világos ukáz, és rombolták is a porcelánboltot...

nos, akkor mi lehet itt alsóbb szinteken? állandó rettegés attól, hogy most vagy az lesz a baj, hogy önállóan nem csináltam meg valamit, amit elvártak tőlem, vagy az, hogy csináltam valamit, amit nem kellett volna.

az ilyen típusú rendszerek evolúciója egyetlen csinovnyiktípus kifejlődéséhez vezet: aki a túlélésre játszik. lehetőkeg nem csinálni semmit, amire nincs egyértelmű ukáz, abból lehet a legkisebb baj. az ilyen rendszernem kihal az innováció, az egyéni kezdeményezés, az önálló döntés bátorsága, és szükségszerűen despotává, köldöknézegetővé dermed.

ez az eredmény akkor, amikor egy garnitúrát nem valamely közös eszmeiség, hanem egyetlen emberhez való tartozás vezérel. ez nem szuverén döntéshozók eszmei közössége, hanem mindenki várja, hogy a vezértől megkapja az ulázt. na most egy pártot így ellenzékben el lehet dirigálni, de egy országot képtelenség. a fidesz az önállótlanságba, az egyéni döntésképtelenség kelepcéjében fog vergődni.

Sólyom László félreállítása a legegyértelműbben mutatja be, hogy Irbán renszere nem tűr meg semmiféle szellemi szuverenitást. Még olyat sem, amely egyébként a hasznára lehetne.

Így a fidesz előtt valójában két út áll: vagy hamarosan mindenki számára világossá válik, hogy ez a fajta centralizáció már egyenlő a fejlődés- és működésképtelenséggel, vagy pedig lazul a rendszer, feltűnnek a szuverén döntéshozók, de akkor ők le is fogják rázni magukról Orbánt. Ez ugyanolyan természeti-társadalmi törvényszerűség, ahogy Kádár rendszerének is törvényszerű volt az összeomlása.
bra048
@inkvi. Tegnapi 21.11-es kommentedre. Orbán valóban nem hazudik, csak mindíg más oldalról közelíti meg a valóságot. Brüsszelben zokszó nélkül elismeri a 3 %-os hiány szükségét, idehaza meg Matolcsy és Varga hülyíti a "zombereket". Hogy mikor lesz a
FIDESZ hiteles párt. Majd akkor ha csak 3 tagja lesz:
1.)O.V.
2.Varga.
3.)Matolcsy
adsl70
a bosszantó sajnos az, hogy narancs vidék és tisztelt slepje igéretei ellenére... a volt kormány utvonalán halad tovább. Gondolom nagyon kellemetlen lehet nekik és ezért beszélnek ilyen ocsmányul a volt kormányról. Gondolom a szocik közt is van, volt becstelen ember viszont gazdasági embereik igen képzettek voltak és ezt a mostani narancs vidék sztarjai sem tagadhatják.
Sajnos minden érvelés ellenére egy közösség kicsi tagjai vagyunk és van egy haladási út amit ha tetszik, ha nem azon kell haladni. Amit nem értek minden országnak jó a közös pénz akkor mi miért nem azon vagyunk, hogy egy stabil pénznek legyünk minnél előbb??? Akkor megszünne rengeteg átváltási mutyi lehetősége és nem lehetne családokat földönfutóvá tenni.
Ez a kormány is valamiért a forint és nem az euro pártján áll.
bra048
@adsl70. Mi következne abból, hogy a narancshuszárok elfogadnák az eurót? Akkor
színt kellene vallaniuk a JOBBIK előtt, meg saját szélsőjobboldaluk előtt. Akkor pedig
kiderülne, hogy a FIDESZ is a "törpicúrok pártja". Akkor pedig miről írna Török Gábor
"főpolitológus" ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.