A Fidesz-KDNP a budapesti kerületek négyötödében, a megyei jogú városok 95 százalékában állított polgármestert, Budapest főpolgármestere Tarlós István (Fidesz-KDNP) lett. A megyei közgyűlések mindegyikét a pártszövetség politikusai irányíthatják.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Csubaka: Fel vagyok háborodva! Remélem olvassa a moderátor! Ez a szólásszabadság náluk?
Ha komolyabban vennéd, akár fel is jelenthetnéd őket.
Egyébként azt hiszem megütnék a bokájukat mert ahogy az Orbán Viktort sokan gyalázzák, az már szabálysértés kategória nem véleménynyilvánitás. Azt megengedik mikor "kisführereznek"???
szaboria
@Csubaka: Nekem semmi bajom azzal,hogy kevés helyen győzött csak az MSZP. Neki meg kell újulniuk. Én csak azt vetettem fel, hogy nem csak városokban kell gondolkozni mert a községekben az emberek nem a pártok hova tartozását nézik hanem akit meg akarnak választani azt jól ismerik e.Nem tudom találkoztál e olyan felméréssel ahol azt is nézik hány százalék lett így a független polgármesterek aránya az országban.
Csubaka
@szaboria: Azzal nincs is baj Ria a problémám ott kezdődik, hogy Mesterház tegnap a választások eredményeinek taglalásakor az MSZP győzelmeként sorolt fel jó néhány olyan várost, ahol független és nem pártok által indított nyertes volt. Attól, hogy az MSZP vagy a FIDESZ támogat független jelöltet annak győzelme még nem a párt eredményeit sokkal inkább tehetetlenségét, kommunikációjának sikertelenségét, politikájának elutasítottságát látom. Volt olyan település ahol csak független képviselő indult!!! Ott akkor ki a vesztes??
A függetlenekre és a nem szavazókra hivatkozás pedig annak fényében, hogy a rendszerváltás óta megtartott harmadik legnagyobb részvétellel zajló szavazás volt a mostani, hát mit ne mondjak, durván silány magyarázkodás.
Tudod a legelrettentőbb az egészben az, hogy az MSZP-nek a megujjuláshoz volt 4 kerek éve!!! Gondolj bele!!! Gyurcsány 2006-os tisztességtelen győzelme után már akkor 2006-ban elvesztette az MSZP (és nem is kis arányban) a helyhatósági választásokat!.2006 októbere óta minden jelentős, az egész társadalmat érintő választáson, szavazásom, közvélemény kutatáson brutális vereséget szenvedett a párt és folyamatosan mérhető volt támogatottságának csökkenése. Ahelyett, hogy el kezdték volna elemezni a hibákat, ahelyett, hogy a belső kontrollt jelentő tagozatok iránymutatásainak megfelelően alakították volna a párt irányvonalát, helyette megszüntették, leállították vagy platformmá minősítették azokat akik bírálták a neoliberális irányt.Lásd az MSZP Társadalompolitikai Tagozatának történetét. Azér ott sem hülye emberek ülnek!!(ültek)
A másik elgondolkodtató érv a kistelepülések kapcsán pedig az, hogy ha az emberek egymást jól ismerik (ami sok esetben azért vitatható!) nyilván ego-szimpátia alapján döntenek. Amúgy pedig érdemes lenne megvizsgálni azt is, hogy a hivatkozott kistelepüléseken működnek e egyáltalán pártszervezetek!!! Ha pedig nem, (már pedig többségében nem) akkor miért is FIDESZ ellenes az eredmény???
furfang
@Csubaka: szaboria tipikus szoci beállítottságú ember. Tegnap Mesterházy lelkes, a saját szavazási eredményüket méltató beszédét hallva azt hinné az ember, hogy Mo. teljes mszp-s fennhatóság alá került. A fordítottját csak akkor észlelni, ha rákattint a választási térképre. Teljesen narancssárga az ország. Egyébként jól mondta Orbán Viktor tegnap, akik rájuk szavaztak további biztatást adtak a politikájuk folytatásához, akik pedig otthon maradtak, azok engedélyt adtak. Nagyon igaz, helytálló summázat. szaboria és társai mondhatnak amit akarnak, "kutya ugatása nem hallik az égig"
csutak
Nálam az este Szíjjártó Brutális Péter verte ki a biztosítékot!
"A szocialista főpolgármester jelölt már megint hazudott, mert nem nyerte meg az mszp-nek a fővárost!"
Hányingerem támadt ettől az elmebajos kis gennytől...
Nagyon magas ez a ló a fidesznek, rohadt nagyot lehet onnan esni!
luciferi
@Csubaka: "Kedves Ria! Már annyira megszoktam az érvelésedet, hogy kezdem elhinni, a szar nem is büdös, csak nincs jó szaga!!!"
Ezt egy nőnek írtad????, Gratula.........:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.