A kormány legalább 4,5 százalékos minimálbér-emelést javasol - jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az OÉT ülésén. Amennyiben valóban ennyivel emelkedik a minimálbér, akkor a nettó bér nem változik. Matolcsy nem cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint a kormány a közszférában 10 százalékos létszámleépítést tervez. A munkaadók jelezték, szerintük átháríthatók a válságadók.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziamiau
@medy19:Te egy jólmenő vállalkozó vagy.

És a többi nagyszájú Fideszesnek is üzenném, lehet követni a példám.
picasaweb.google.com/107521548951964079533/CimNelkuliAlbum02#5531940150905431266
szaboria
@sziamiau: Minden elismerésem a tied. Mi szerényebb összeget tudtunk feladni de azt jó szivvel.
sziamiau
@szaboria: Isten látja lelkem. Nem tettem volna közszemlére, csak bosszantó, hogy némelyek annyira odáig vannak Orbánnal, meg az életüket áldoznék érte, meg 300-400Ft fizetnek az alkalmazottaiknak, ha ez így van, lehet csatlakozni.
másvirág
A munkáltató megelégedne a régi Orbán kormány minimálbér emelés mértékével.
Az a bizonyos 40 ezer forintos. A munkavállaló meg álmodozzon a "munkátlan" kisebbséggel a több százezer forintos jövedelemről..
medy19
@sziamiau: Köszi, hogy javítottál, de képzeld el mi is adtunk, és nem keveset. Kár egy csekket beszkennelni, bárkié lehet, de ezt elhiszem Neked!
Hajrá Viktor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.