A belügyi tárca és a rendőrség reményei szerint jövő év végéig szolgálatba állhat a korábban ígért 3500 új rendőr, de nem lesznek minden területen bevethetők - írta a Napi Gazdaság.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Felesleges a sok rendőr, több joga kéne legyen neki. Ne a biciklisek és gyalogosok igazoltatásával foglalkozzanak hanem merjenek a nagyobb bűzözőkhöz is szólni.
Nevetséges mikor azt mondják egy fegyveres támadónak,hogy Állj, rendőrség! Az meg már lőtt is.
szaboria
@gabrella: Látod van amikor egyet is tudok veled érteni nem az állományt kell növelni hanem a rendőri intézkedést kell megerősíteni.
lópicigáspár
Úgy látszik a király fél és erősíti hadseregét!:-)
vukkocska
Valamikor a rendőrpalánták két hónapos képzéssel kerültek az utcára. Aztán jött a kötelező érettségi, és két éves rendőri képzés. A fiatal rendőrök képzettek lettek. Most a két éves rendőrképzésből alig van pár hónap. Nem szabadna feladni a fiatal rendőrök teljes körü képzését. A "furfangos" állampolgárral szemben nem biztos, hogy a képzetlenség lesz a nyerő.
marlin
Ilyen "komoly képzés" után nyugodtan átvehetik a fideszisták szlogenjét!!
"Készek vagyunk bármire, de nem vagyunk jók semmire"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.