Orbán Viktor tegnapi brüsszeli nyilatkozata alapján már csak hónapjai maradhattak a teljes magánnyugdíj-pénztári rendszernek, vagyis rövidesen csak egy állami és egy önkéntes ága marad a jelenlegi három pilléres nyugdíjrendszernek. Ez merőben más üzenet, mint amit eddig előre vetített a kormány és egyúttal rövid időn belül hatalmas költségvetési bevételt is jelent a magánpénzátrakból átlépők vagyona....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

249 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Csubaka: Látod megint csak a félre dumálás leírtam én utána néztem ahogy te levezetted úgy sehol sem szerepel.A kritikus részt? Más is meg írta a szerződés a mérvadó! Ahhoz mit szólsz ha a pénztárak felszólítják a tagjaikat saját maguk fizessék be a rájuk esőrészt ugyan is a szerződés úgy szól megbízza a dolgozó a munkáltatót a levonásra. Tehát semmi köze nem lehet a kormánynak hozzá!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.