3500 rendőr és 1500 katona: a rendőrség és a honvédség egyaránt létszámbővítésre készül a következő években, és sokaknak komoly karrierlehetőséget kínál....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@medy19: Meg mindig jobb 60 ezerert dolgozni, mint 28500-ert nem dolgozni.
alfás
@csikknorisz: a 28500 potya-pénz. a többit ősszelopják Tőled.
medy19
@csikknorisz: Bizonyosan, de mégsem mennek el ilyen helyekre.
orogordog
@csikknorisz: Ezért tartunk itt, nézd meg a franciákat azok tudják, hogy kel munkáért bért követelni. 60000 ezer ara elég, hogy kaját ne keljen lopnod, de miből fizetsz rezsit, minimális ruha is kel az embernek a munkahelyre is el kel jutni.
Csizmás Kond
@orogordog: Hagy békét nekik....ott is aláírták a nyugdíjtörvényt....elegük van.
KöBüKi
A diktaturát mégiscsak meg kell védeni valahogy.Egyébként a rendőr annyi mint a dágvány,csak nem a megfelelő helyen vannak.Mindenesetre az utakon adószedői minőségben lévők kilencven %-át nyugodtan vissza lehetne vinni a közbiztonság őrzésébe.Érdekes,külföldön nem lehet őket látni,sokszor jártam meg Európát autóval,és autópályarendőrségen kivül az utakon soha nem találkoztam rendőrrel.A kisvárosokban sem basztatják a népeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.