Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház főigazgatója visszavonja a teátrum bérlésére vonatkozó szóbeli megállapodást a Budapesti Román Kulturális Intézettel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Csak én nem látom a Folytatás.....-t a címek után? Ha el akarom olvasni a cikket, akkor arra a lapra kell mennem, amelyik közzétette. ez tényleg így van, vagy csak én vagyok béna?
Csizmás Kond
@csutak: Szerinted ez milyen társadalmi cél volt ? Meg vagy hibbanva.
vukkocska
Ma reggel láttam a Pálfit a mokkában. Az derült ki - többek között -, hogy amíg a médiák jelentős része lejelentkezett a nagyságos úrnál, addig Alföldi Róbert vette a bátorságot, és nem nyalt be. Gusztustalan volt az egész pacák, úgy, ahogy van. Mindenképpen jogi útra akarja terelni a dolgot. Csak azt nem értem, hogy mi lesz a jogi eljárás alapja? Azt nem mondta el. Meg, hogy mondjon le az Alföldi. Ennek a pacáknak kéne eltűnni, mert az már egyértelműen látszik, hogy bosszúálló.
csutak
Médium=egyes szám
Média= többes szám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.