A közös történelmi sérelmek állandó felemlegetése sehová sem vezet, a nemzeti érzelmek félresöprése azonban több mint tévedés - írja csütörtöki számában az erdélyi Krónika azzal kapcsolatosan, hogy Alföldi Róbert felajánlotta a Nemzeti Színházat a román nemzeti ünnep megrendezésének budapesti színhelyéül, erről egyébként a román napilapok egyelőre csak hírt adtak ezen a napon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
így aztán soha sem lesz megbékélés. Bárki próbál párbeszédet folytatni bárkivel, jönnek a fafejű mélymagyarok vérben forgó szemekkel, és mindent megtesznek azért, hogy a magyarság mielőbb eltűnjön Európából. Nem veszik észre, hogy ha nem vagyunk képesek egy korszerűbb szemléletre, a világ elhúz mellettünk, egyre mélyebbre süllyedünk.
másvirág
@csutak: Egy icuri-picuri köze azért kell,hogy legyen a politikának.Sztálin szűletésnapi megemlékezésének zsurját sem néznék szivesen politikusaink.De a kis bajszosnak sem volna ildomos megemlékezést tartani. (Egy templomban sem lehett Rock-fesztivált tartani bármennyire jól jönne az egyháznak a bevétel.)
csutak
@másvirág: Vitán kívül egy ötvenes évek végi vicc:
Hruscsov látogatást tervez hazánkba. Összeül a központi bizottság, meg hányni vetni, mivel várják a fontos elvtársa.
Abban megegyeznek, hogy olyannak kell lenni, ami Hruscsovnak meglepetés a népnek meg öröm. Néznek mélán amikor Biszku odasúgja Kádárnak:
-Te Jani. Akasszuk fel, az Hrucsovnak meglepetés a népnek meg öröm!
Csizmás Kond
Van legalább csekély fogalmatok arról, hogy a románok mit ünnepelnek dec. 1-én ?
másvirág
@Csizmás Kond: VAN! (Nekem legalábbis!) De ők sem örűlnek, ha "Mi Magyarok" náluk űnnepelűnk. (Bármi indok legyen is !)=Szerinted?
Csizmás Kond
@másvirág: Épp ezt akartam kiemelni, ők a Magyarország feletti győzelmüket (Erdély megszerzése) akarták itt megünnepelni. Már az elképzelés is visszataszító, hol volt az esze Alföldinek, vagy fogalma sincs az egészről ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.